Can-Am Outlander 800X mr este Atv-ul anului

Can-Am Outlander 800X mr este Atv-ul anului

01.07.2011

ATV-ul anului. Este un motiv de mandrie pentru modelul Can-Am Outlander 800X mr care a reusit sa fie apreciat ca un ATV ce nu trece neobservat. Can-Am Outlander 800X mr este un vehicul pentru “noroi”, considerat reusit pentru sezonul 2011.

Asa cum spun si producatorii, Can-Am Outlander 800X mr nu este un vehicul pentru oricine. Ar fi bine ca la achizitionarea unei asemenea masinarii, clientii sa beneficieze de un instructaj de utilizare care sa-i puna in tema despre modul in care se comporta pe teren accidentat si noroi. Iar aceste aspecte au cantarit mult in decizia de a fi recunosct ATV-ul anului 2011.

Trebuie sa stiti ca Arctic Cat este primul brand care a intrat in forta, pe piata, cu vehicule Mud Pro, care s-au remarcat datorita pneurilor late, a garzii inalte si a altor detalii care le permiteau sa intre in noroi fara teama ca ar putea sa li se defecteze ceva.

In 2011, Outlander 800X mr a beneficiat de pneuri mult mai late, de la Gorilla Silverbacks, se bucura de forta a 71cp la o cilindree de 799cc. Beneficiaza de un radiator montat in partea superioara a spatiului de depozitare din fata, scarite pentru pasager pozitionate mai in fata, troliu rezistent si power steering.

Cu asemenea caracteristici, Can-Am Outlander 800X mr nu putea decat sa castige...

Te-ar putea interesa si:

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

O traditie in continua evolutie  Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian ...

Citeste mai mult