Caberg Duke, protectie si siguranta

Caberg Duke, protectie si siguranta

08.10.2014

Toti cauta casti bune si ieftine. Iar cei de la Caberg au pus pe piata varianta Duke. Protectie, siguranta si un design atragator sunt atuurile castii CABERG.

Casca este confectionata din material rezistent,prevazuta cu sistem Double Visor Tech, are parasolar, iar ca greutate nu depaseste 1550gr.

Cat priveste sistemul de ventilare, casca este dotata cu canale care permit o aerisire perfecta in timpul rularii, iar in interior, tesatura moale si tratata pentru a oferi tot confortul asigura riderului o stare de bine.

Pentru cei care nu se pot abtine si vor sa vorbeasca in timpul plimbarilor, casca este compatibila cu echipament Bluetooth.
Modelul Duke vine cu omologare dubla P/J, asta insemnand ca este permisa circulatia atat cu viziera si protectorul de barbie in pozitie ridicata (pozitia J) cat si coborata (pozitia P).

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.  

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team, pe locul 5 la Raliul Dakar

Riderul CFMOTO THUNDER RACING TEAM, Antanas Kanopkinas si vehiculul CFORCE 1000 au obtinut pozitia a cincea in clasa QUAD.  Antanas Kanopkinas a reusit o performanta impresionanta la Raliul Dakar, securizand a 5-a pozitie la clasa QUAD. Cea mai...

Citeste mai mult
Taguri