Blauer este Force One

Blauer este Force One

26.09.2011

Toamna lui 2011 vine cu un nou model de casca full-face, Blauer Helmets Force One, creat de compania americana ce produce echipamente HI-Tech pentru serviciile militare din SUA. Cea mai buna tehnologie este combinata cu un design atractiv, cu eleganta si confort, carora li se adauga si o doza de rafinament.

Atentia la detalii, liniile interesante si culorile deosebite sunt cateva dintre atuurile acestui model de casca moto scos pe piata de americanii de la Blauer. Accesoriul are o greutate de doar 1290 gr, este confectionat dintr-un amestec tri-compozit rezistent, dispune de un interior confortabil si de un sistem de inchidere Double-O. Pernutele interioare sunt detasabile si lavabile, iar sistemul de vetilare permite o aerisire perfecta datorita fantelor superioare/inferioare.

Casca este disponibila in culorile negru si alba, la pretul de aproape 370 de euro.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult