ATVRom la Salonul International de Motocicism din Milano

ATVRom la Salonul International de Motocicism din Milano

11.11.2009

Asa cum toti iubitorii de motorsport din Romania, stiu deja, in Italia se afla in desfasurare a 67a editie a Salonului International de Motociclism.

Acest regal se desfasoara in perioada 10-15 Noiembrie. La acest mega eveniment sunt prezenti, majoritatea producatorilor de motociclete si de scutere importanti din industrie, printre care ii enumeram pe Harley Davidson, Arai, Suzuki, UFO, CF MOTO, Malaguti, Kawasaki, Suomy, Peugeot, Linhai, Aprilia Continental, Vespa, Piaggio si multi multi altii.

Asa cum v-am obisnuit deja, suntem cel mai bine updatat site din domeniu si de aceasta data suntem primii care va putem prezenta poze de la acest mega-eveniment!!!

Puteti urmarii aici unele din cele mai noi modele expuse la Salonul de la Milano, urmand ca in fiecare zi baza noastra de date sa fie updatata cu noi imagini pe masura ce lansarile de produse si echipamente se petrec la Milano!

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides si KTM castiga Raliul Dakar 2023

Kevin Benavides, riderul echipei Red Bull KTM Factory Racing, a castigat Raliul Dakar 2023! Coechipierul sau, Toby Price, s-a clasat al doilea, la doar 44 secunde diferenta. Rezultatul marcheaza a 19-a victorie pentru KTM la acest rally-raid legendar...

Citeste mai mult