7 motive să investești într-un ATV pentru copii

7 motive să investești într-un ATV pentru copii

24.10.2018

Brandul Can-Am și compania părinte BRP sunt sinonime cu vehicule powersports recreaționale. Producătorul cu sediul în Valcourt, Quebec a fabricat primul ATV în 1998 și de atunci până în momentul de față a fost o prezență constantă în topul jucătorilor din prima linie din industrie. În acest articol vă vom prezenta modelele de ATV-uri pentru copii de ultimă generație proiectate de canadieni și 7 motive pentru care merită să investiți intr-un ATV pentru copii de la Can-Am.

Cei mai tineri piloți se vor simți în largul lor conducând manevrabilul model 2019 ATV Can-Am DS 90. În primul rând, acest vehicul 4x4 este facil de controlat și, mai important, oferă o experiență de riding sigură. Părinții interesați să ofere copiilor o altfel de alternativă de distracție pot răsufla ușurați: nu este necesară schimbarea vitezelor!

 

 

Inginerii Can-Am au dorit să se asigure că micii rideri au la dispoziție cele mai bune vehicule pentru a-și pune în practică aptitudinile de pilotare. Astfel, ei vor beneficia de o aventură autentică.

Iată o serie de motive pentru care merită să investiți într-un ATV pentru copii de la Can-Am:

1. Intuitiv

Gama de ATV-uri destinate copiilor combină performanța, precizia și durabilitatea. Modelele sunt intuitive și vin complet echipate pentru offroad.

2. Design cool

Modelele 4x4 din lineup-ul adresat copiilor au un look pe măsura performanțelor. Pentru tinerii pasionați de întreceri, pachetul X este cel mai tentant din oferta canadienilor. Pachetul X regasit de exemplu pe modelul 2019 Can-Am DS 90 X include amortizoare de performanță, sistem de frânare modern și sistem de evacuare avansat.

3. Camaraderie

Prin introducerea copiilor în universul offroad, ei vor petrece timp de calitate în outdoor, vor câștiga amintiri deosebite și își vor dezolta spiritul de camaraderie.

4. Încredere

Încrederea în forțele proprii trebuie dezvoltată din primii ani de viață, iar practicarea unui sport este cea mai bună metodă prin care adulții pot inocula celor mici sentimentul că sunt capabili de fapte mari și visurile lor sunt realizabile.

Apăsarea accelerației unui vehicul Can-Am Off-Road poate, așadar, să deschidă noi orizonturi și să aducă oportunitatea de a explora în niște limite prestabilite. Modernele Can-Am-uri adresate tinerilor dispun de limitator de viteză, așa că părinții dețin, de fapt, tot controlul.

Limitatorul de viteză este o dotare de siguranță și poate fi utilă până când cei mici dobândesc abilitățile de manevrare a modelului ATV preferat.

5. Cele mai frumoase amintiri împreună

Puteți construi împreună cu copilul dumneavoastră cele mai frumoase momente și le puteți imortaliza prin poze și filmări, astfel încât el își va aminti cu plăcere de distracția primelor aventuri în offroad.

6. Un pas spre top

Lineup-ul include modele 4x4 ATV pentru diferite nivele de experiență, iar pasul final îl reprezintă vârful gamei, Can-Am DS 250 construit pentru riderii de 14 și peste 14 ani.

Modelul 2019 ATV 250cc este distractiv de pilotat, mai puternic și oferă un răspuns excelent la comenzi.

7. O doză sănătoasă de distracție

Vă mai amintiți prima dată când ați împins accelerația și ați încercat sentimentul libertății? Dacă doriți să inspirați aceeași bucurie copilului, vă puteți orienta către un ATV potrivit pentru acesta.

Echipa de specialiști ATVRom vă stă mereu la dispoziție și vă poate ajuta să faceți cea mai bună alegere de ATV.

ATVRom - Dă-te cu noi!

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului!

Pilotul CFMOTO Aspar Team a devenit primul lider Moto3 dupa turul final in care a reusit sa depaseasca cinci concurenti pentru a-si adjudeca victoria.  DAVID ALONSO, CAMPION MOTO3 - Riderul CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului...

Citeste mai mult