Andrei Botoaca, cel mai rapid pilot de la malul marii! Arena Sitorman 2022

Andrei Botoaca, cel mai rapid pilot de la malul marii! Arena Sitorman 2022

04.05.2022

Andrei Botoaca, cel mai rapid pilot de la malul marii! Butiu Bogdan si Minculescu Razvan pe podium. Arena Sitorman 2022

Pilotul CSU Stiinta Bucuresti, sustinut de Beta Romania si GoRacing alege in etapa cu numarul doi din Campionatul National de Enduro Cross sa revina la motorizarea in 2 timpi, Beta 300 RR Racing.
„Am avut parte de un sol complet nou pentru mine, predominant pietros, de mare viteza, dar in acelasi timp foarte sigur pentru ca nu am avut capcane pe traseu asa cum intalnim in padure. Cu motorizarea in doi timpi m-am inteles foarte bine, am si ales un raport potrivit al pinioanelor pentru sectiunile rapide”, declara pilotul sustinut de Beta Romania, Ipone PolDistribution, Stiinta Bucuresti si GoRacing, Andrei Botoaca.
Pe locul a doilea, il avem pe Butiu Marin Bogdan, cu 8 minute mai lent. „Am avut in trecut multe curse de endurocross la care am luat startul, dar cursa aceasta le-a depășit pe toate! Cursa perfecta din punctul meu de vedere! Nu o sa ratez niciodată SITORMAN! Am avut ceva probleme personale, nu am reusit sa mentin un ritm bun, dar m-am bucurat mult de traseu si de cursa! Ii felicit pe „adversarii” mei si asteptam urmatoarea cursa sa ne dam impreuna cu motocicleta!”
Podiumul il completeaza Minculescu Cosmin Ionut, iar in Top4 il avem pe Antoniu Cezar Sebastian.

Clasa Veteran este castigata de Gagyi Peter, care parcurge cele 7 ture de traseu in 1h:57min:36s, timp de podium si la clasa PRO! Pe 2 avem tot un pilot Master Bike Cluj, Schiopu Iulian Lucian, iar pe 3 se claseaza Cristea Daniel.

Batalie stransa avem la EXPERT unde Conopan Daniel este mai rapid cu doar doua secunde decat Pasztorkai Armand, ocupantul locului 2! Barbos Darius urca pe podium la mai putin de 4 minute de locul 1. Popovic Norbert si Gheorghe Gabriel completeaza Top5!
Cea mai populata clasa, HOBBY, il are castigator pe Dobre Petrisor Sagedon, pilotul Adrenaline Motorsports, care saptamana trecuta urca pe podiumul OLTENIAX! Ivan Casian Ionut este pe doi la 5 secunde diferenta. Bretan Florin este pe pozitia 3. Locul 4 ii revine lui Constanda Viorel Adrian si pe 5 il avem pe Marin Nicolae Marian.
Clasa FETELOR este castigate de Nistor Hanna Bianca, urmata de Secul Maria Teodora!

Te-ar putea interesa si:

KTM 890 ADVENTURE, un travel bike de incredere pentru pasionatii sportului 

Aventura pe doua roti isi gaseste expresia suprema in lineup-ul de motociclete Travel al brandului austriac. KTM Motorcycles vine cu mai multe propuneri pe acest segment, atat pentru incepatori, cat si pentru cei care cauta o motocicleta midsize sau ...

Citeste mai mult