Arctic Cat Thundercat 1000H2 continuă să impresioneze

Arctic Cat Thundercat 1000H2 continuă să impresioneze

15.07.2009

Performanţă neegalată. Acesta este cel mai bun mod pentru a descrie dominaÅ£ia Thundercat-ului de la Arctic Cat în concursul internaÅ£ional de curse în deÅŸert SCORE 2009.  După câÅŸtigarea competiÅ£iei Baja 500 cu numărul 41,  Fines Double Racing deÅ£ine recordul de 2-din-2 victorii în clasa 26.

Racerii Reid Rutherford, Benn Vernadakis ÅŸi Tony Valerio au terminat cursa cu timpul de 13 ore ÅŸi 57 de minute cu o viteză medie de 50km/h în teren accidentat.

"Puterea motorului de pe Thundercat 1000H2 este uimitoare. Spune ceva atunci cand ieÅŸi în cursă pe un utilitar sport de 300 kilograme ÅŸi poÅ£i îngenunchea destule din quadurile ÅŸi cross-erele cu pretenÅ£ii, care cântăresc doar pe jumătate.  Arctic Cat-urile sunt recunoscute pentru rezistenÅ£a lor, iar obstacolele pe care le-au înfruntat în cursă nu fac altceva decât să demonstreze că sunt cele mai solide ATV-uri” spune  Rutherford.

Coordonatorul  echipei Arctic, Ted Bettin afirmă : “Suntem extrem de mândri de echipa Fines Double. Această victorie arată cât de puternică este această echipă ÅŸi, evident, cât de rezistent/puternic este Thundercat-ul. Pur ÅŸi simplu s-a întâmplat ca astăzi să lansăm ÅŸi Thundercat-ul pentru anul 2010 (v-am prezentat gama întreagă 2010 a celor de la Arctic Cat în numărul 12 al revistei);  un timing perfect!

Sursa: ATVMAG

Te-ar putea interesa si:

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

O traditie in continua evolutie  Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian ...

Citeste mai mult