Cele mai puternice motociclete Aprilia Tuono 2020

Cele mai puternice motociclete Aprilia Tuono 2020

25.05.2020

Producatorul italian de motociclete a dus mai departe conceptul de naked-uri sportive prin adaugarea in lineup a modelelor Aprilia Tuono V4 1100 RR si Aprilia Tuono V4 1100 Factory.

Spre incantarea fanilor liniei Aprilia Tuono, sunt disponibile doua versiuni: Tuono V4 1100 RR si Tuono V4 1100 Factory, amandoua pozitionate de expertii in motociclism in topul celor mai puternice si avansate motociclete streetfighter de pe piata la ora actuala.

Aprilia Tuono V4 1100 RR ABS - una dintre cele mai rapide motociclete sport Aprilia, un descendent direct al campioanei RSV4. Modelul vine echipat cu un motor de 175cp cu cilindri dispuși în V ascuțit pentru o lățime redusă, ceea ce duce la posibilitatea utilizării unui șasiu deosebit de compact cu greutatea perfect centralizată pentru stabilitate de top, plus o nouă unitate de motormanagement cu o capacitate superioară de calcul.

Bazate pe vasta experienta a inginerilor Aprilia, modelele Tuono RR si Factory dispun de pachetul de sisteme de control Aprilia Performance Ride Control (APRC), preluat de la motocicletele de curse campioane in Campionatul Mondial de Superbike. Asadar, aceste doua motociclete Aprilia au in comun urmatoarele sisteme avansate:

ATC: Aprilia Traction Control - controlul tractiunii, cu 8 nivele
AWC: Aprilia Wheelie Control - 3 moduri reglabile
ALC: Aprilia Launch Control - uz exclusiv pe circuit
AQS: Aprilia Quick Shift
APL: Aprilia Pit Limiter
ACC: Aprilia Cruise Control
ABS - dezvoltat in colaborare cu Bosch. Ajustabil in 3 nivele.

Tu ce motocicleta Aprilia din gama Tuono preferi? 

Te-ar putea interesa si:

KTM 890 ADVENTURE, un travel bike de incredere pentru pasionatii sportului 

Aventura pe doua roti isi gaseste expresia suprema in lineup-ul de motociclete Travel al brandului austriac. KTM Motorcycles vine cu mai multe propuneri pe acest segment, atat pentru incepatori, cat si pentru cei care cauta o motocicleta midsize sau ...

Citeste mai mult