Aprilia RSV4 RF Limited Edition

Aprilia RSV4 RF Limited Edition

04.05.2018

Motocicleta Aprilia RSV4 RF in editie limitata a fost recent lansata pe piata americana.

In cadrul Marelui Premiu al Americilor de pe circuitul texan din Austin, a treia etapa a mondialului MotoGP 2018, producatorul italian a dezvaluit o versiune speciala in editie limitata, mai precis doar 125 de exemplare model RSV4 RF, rezervate exclusiv pietei nord-americane. Fanii modelelor de motociclete Aprilia stiu ca RSV4 a intrat in legenda, iar a detine un exemplar in editie numerica echivaleaza cu a detine o particica din istoria marcii Aprilia. 

 

Aprilia RSV4 RF Limited Edition - motociclete

 

Aprilia RSV4 este un model renumit introdus categoriei de motociclete super-sport a brandului sub licenta Piaggio si se mandreste cu un istoric bogat de victorii, alocandu-si din 2009 pana acum nu mai putin de sapte titluri in Campionatul Mondial Superbike, iar in 2015 obtinand victoria in cadrul FIM CUP Superstock 1000.

Casa Noale a prezentat in America de Nord modelul alimentat de motorul performant 1000 cm3, cu 4 cilindri in V, capabil de 201 CP.

La prima vedere, se remarca design-ul nou si atragator care foloseste drept sursa de inspiratie steagul italian. Schema grafica devenita simbolica pentru istoria sportiva Aprilia include logo-ul cu A, care distinge modelele autentice de reproduceri si care s-a transformat intr-o veritabila „marca” a programului Works Factory.

O trasatura definitorie a motocicletei in editie limitata RSV4 RF sunt aripioarele aerodinamice realizate din fibra de carbon care contribuie la stabilitatea modelului. Este vorba despre o noua tehnologie dezvoltata anterior de Aprilia Racing pe prototipul RS-GP implicat in Campionatul Mondial MotoGP si condus de pilotii Aleix Espargaró si Scott Redding. Pentru prima data, aceasta tehnologie a fost implementata pe modelul Aprilia RSV4.

Sigla „editie limitata” si numarul exemplarului sunt gravate cu laser pe placuta si constituie elementele distinctive ale versiunii create pentru SUA.

Te-ar putea interesa si:

800NK este primul CFMOTO care castiga „Premiul Red Dot: Design de Produs”

Varful de lance al seriei NK din familia CFMOTO a primit distinctia “Red Dot Award: Product Design 2024” pentru designul sau Cut The Edge. Este pentru prima oara cand un brand chinez obtine acest premiu cu o motocicleta ICE de capacitate mare. ...

Citeste mai mult