Aprilia RSV4 RF Limited Edition

Aprilia RSV4 RF Limited Edition

04.05.2018

Motocicleta Aprilia RSV4 RF in editie limitata a fost recent lansata pe piata americana.

In cadrul Marelui Premiu al Americilor de pe circuitul texan din Austin, a treia etapa a mondialului MotoGP 2018, producatorul italian a dezvaluit o versiune speciala in editie limitata, mai precis doar 125 de exemplare model RSV4 RF, rezervate exclusiv pietei nord-americane. Fanii modelelor de motociclete Aprilia stiu ca RSV4 a intrat in legenda, iar a detine un exemplar in editie numerica echivaleaza cu a detine o particica din istoria marcii Aprilia. 

 

Aprilia RSV4 RF Limited Edition - motociclete

 

Aprilia RSV4 este un model renumit introdus categoriei de motociclete super-sport a brandului sub licenta Piaggio si se mandreste cu un istoric bogat de victorii, alocandu-si din 2009 pana acum nu mai putin de sapte titluri in Campionatul Mondial Superbike, iar in 2015 obtinand victoria in cadrul FIM CUP Superstock 1000.

Casa Noale a prezentat in America de Nord modelul alimentat de motorul performant 1000 cm3, cu 4 cilindri in V, capabil de 201 CP.

La prima vedere, se remarca design-ul nou si atragator care foloseste drept sursa de inspiratie steagul italian. Schema grafica devenita simbolica pentru istoria sportiva Aprilia include logo-ul cu A, care distinge modelele autentice de reproduceri si care s-a transformat intr-o veritabila „marca” a programului Works Factory.

O trasatura definitorie a motocicletei in editie limitata RSV4 RF sunt aripioarele aerodinamice realizate din fibra de carbon care contribuie la stabilitatea modelului. Este vorba despre o noua tehnologie dezvoltata anterior de Aprilia Racing pe prototipul RS-GP implicat in Campionatul Mondial MotoGP si condus de pilotii Aleix Espargaró si Scott Redding. Pentru prima data, aceasta tehnologie a fost implementata pe modelul Aprilia RSV4.

Sigla „editie limitata” si numarul exemplarului sunt gravate cu laser pe placuta si constituie elementele distinctive ale versiunii create pentru SUA.

Te-ar putea interesa si:

Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Gama de scutere Piaggio 2023 aduce o serie de inovatii, culori si grafici deosebite. Noile modele cu trei roti MP3 300 HPE SPECIAL EDITION si MP3 400 HPE SPECIAL EDITION se disting prin schema de culoare eleganta Deep Black (negru). Lineup-ul iconic...

Citeste mai mult