Back to old version
Alpinestars Tech 8 Light, pentru enduristii la dieta

Alpinestars Tech 8 Light, pentru enduristii la dieta

16.08.2011

Colectia de toamna de la Alpinestars 2011 ii pregateste pe pasionatii de off-road pentru un sezon fierbinte. Producatorii de echipamente moto au pus pe piata un model de cizme Tech 8 Light care ofera atat siguranta cat si un confort sporit.

Alpinestars Tech 8 Light sunt confectionate dupa calapodul modelului Tech 8, dar producatorii au ales pentru noua versiune materiale mai usoare care protejeaza piciorul riderului si care nu ingreunteaza miscarile pilotului in timp ce ruleaza cu motocicleta sau ATV-ul. Tech 8 Light beneficiaza de o serie de atuuri: interior care permite pielii sa se aeriseasca, inserturi pentru siguranta maxima si protectii exterioare pentru a evita deteriorarea de la schimbatorul de viteze.

Aceasta pereche de cizme off road este prevazuta cu un sistem de prindere cu 4 catarame, care fixeaza perfect incaltarile pe picior si costa 460 de dolari.

Te-ar putea interesa si:

Ochelari de protectie Airoh BLAST XR1 

Airoh a adaugat recent gamei sale de produse ochelarii de protectie Blast XR1. Ochelarii BLAST XR1 au fost conceputi sa protejeze vederea si sa imbunatateasca experienta de riding. Un accesoriu cu care trebuie neaparat sa te echipezi daca vrei sa ...

Citeste mai mult