All One sau All for One?

All One sau All for One?

17.01.2011

All One propune un model de manusi sport pentru motociclisti. Confectionate din piele de vita, care ofera o protectie maxima riderului, aceste accesorii pot fi folosite de pilotii care detin o motocicleta sport in garaj.

Importante pentru acest tip de accesoriu sunt materialul de buna calitate, cu insertii in palma, care nu permit alunecarea mainii de pe ghidon,  in timpul rularii cu motocicleta.

Manusile sunt prevazute cu spatii de aerisire in zona degetelor, ceea ce ofera un confort sporit pe timpul verii, impiedicand aparitia umezelii, si, de asemenea, cu protectii de carbon pentru falange. Sistemul de inchidere cu arici permite reglarea optima indiferent de dimensiunea mainii. Manusile sunt disponibile in combinatie de culori care se potrivesc pentru majoritatea gusturilor.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS

ATV-ul Brute Force 750 se bucura in sezonul 2024 de un update major si se remarca printr-un styling modern care contureaza performanta sa incredibila pe segment. Modelul de ATV Kawasaki de fata se distinge prin performanta sportiva la viraje, precum ...

Citeste mai mult
Taguri