Back to old version
Gama completa de accesorii pentru CFMOTO ZFORCE 1000

Gama completa de accesorii pentru CFMOTO ZFORCE 1000

05.09.2022

SSV-ul Z10 (ZFORCE 1000 Sport) de la CFMOTO permite personalizarea cu o colectie extinsa de accesorii, venind in intampinarea tuturor cerintelor din partea pasionatilor de off road. Astfel, fie ca doriti spatiu extra pentru depozitarea unor bunuri, fie ca practicati un stil agresiv de riding si aveti nevoie de protectie suplimentara, puteti descoperi absolut tot ce va trebuie pentru a beneficia de cea mai buna experienta la ghidonul acestui side-by-side sport.
Puteti opta fie pentru un bumper fata, fie pentru un bumper spate sau pentru ansamblul celor doua. Accesoriul se potriveste la toate sasiurile Z10. Bumperul este fabricat din otel de grosime 1.5-inch vopsit pe negru si se poate atasa cu usurinta in punctele de accesorizare. Ofera un plus de protectie vehiculului, in special pe traseele pline de obstacole.

  • Ansamblu nerf bars - asigura protectie sporita pentru partile laterale. Usor de instalat/demontat.
  • Oglinzi retrovizoare cu unghi lat pentru vizibilitate crescuta.
  • Oglinda centrala.
  • Cutie de depozitare pe spate. In zona cargo, puteti transporta in siguranta diverse bunuri, unelte si echipamente sau apa si alimente. Se monteaza fara unelte prin intermediul clemelor CFConnect.
  • Insertii usi joase - realizate din polipropilena pentru rezistenta crescuta. Asigura sigilare si potrivire perfecta.
  • Parbriz complet / semi-parbriz fata sau spate - ofera protectie in fata elementelor exterioare, montaj facil datorita noului design cu clema.
  • Separator particule KWT - asigura un flux de aer crescut si este eficient in indepartarea prafului si a altor particule care pot afecta performanta. Acces usor la compartimentul detasabil de colectare a murdariei.

Pe lista de accesorii universale, veti descoperi: kit remorcare (136mm/290mm), ansamblu format din priza si adaptor si sistem clema CF Connect pentru accesorizare practica.

Gama de accesorii ATV/UTV este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Te-ar putea interesa si:

2023 Polaris Scrambler XP 1000 S

Polaris Scrambler XP 1000 S, un ATV capabil sa ofere performanta si control fara egal Gama de ATV-uri Polaris este renumita in randul pasionatilor de off-road pentru puterea si capacitatile dovedite, iar Scrambler XP 1000 S nu face exceptie, venin...

Citeste mai mult