Accesorii utile pentru echiparea ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am 

Accesorii utile pentru echiparea ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am 

13.02.2024
Performanta ATV-urilor si a side-by-side-urilor Bombardier este binecunoscuta, motiv pentru care aceste vehicule 4x4 de teren reprezinta o alegere populara in randul pasionatilor de off-road. Riderii au la dispozitie o paleta vasta de echipamente si accesorii utile, astfel incat vor avea parte de cea mai buna experienta de riding ori de cate ori ies pe traseu, indiferent ca fac o plimbare si doresc sa exploreze noi destinatii sau vor sa simplifice si sa eficientizeze diferite sarcini utilitare. 
 
Optiuni de depozitare diversificate 
 
Solutiile cargo marca LinQ va permit sa transportati fara probleme si in siguranta toate uneltele de care aveti nevoie pentru a incheia ziua de munca cu brio. 
 
Experienta de pilotare poate fi customizata in functie de necesitati cu ajutorul accesoriilor LinQ. Colectia de accesorii ATV include produse destinate stocarii, alaturi de coolere si rack-uri rezistente. 
 
 
 
 
Daca aveti in vedere o aventura outdoor - plimbare, vanatoare, pescuit, camping -, este foarte posibil sa doriti sa cresteti capacitatea modelului de ATV sau SxS Can-Am cu ajutorul cutiilor cargo disponibile. Aceste cutii de depozitare sunt o solutie simpla si sigura, fiind special concepute pentru a fi usor de instalat pe vehicul, cu mai multi optiuni diferite atunci cand vine vorba de material, dimensiuni si caracteristici. 
 
 
 
 
Descoperiti accesoriile care se potrivesc vehiculului din dotare! 
 
 
In timpul pilotarii off-road, este esential a tine cont de alti rideri si de potentialele obstacole. Oglinzile Can-Am imbunatatesc experienta de riding sporind siguranta si confortul. In plus, sunt stilate. 
 
Prin montarea unei oglinzi ATV Can-Am centrale panoramice, de exemplu, vizibilitatea pe traseu este crescuta, astfel incat riderul vede mereu ce se intampla in spatele sau. Oglinzile de ghidon, spate si laterale din gama BRP sunt compatibile cu majoritatea modelelor de ATV/SxS si se instaleaza rapid. 
 
 
Protectie completa 
 
 
Pentru a depasi provocarile dure ale zonelor accidentate si pentru a va bucura de o plimbare mai lina, va puteti orienta spre imbunatatirea protectiei ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am. Acest lucru poate fi realizat prin adaugarea de bumpere, parbrize, aparatori, scuturi de protectie, slidere, fendere etc. Vehiculele Can-Am pot fi adaptate pentru orice cerinta, pentru orice teren!
 
 

Accesoriile Can-Am adauga un plus de stil, functionalitate, confort si performanta vehiculului ATV sau SxS din dotare!

Te-ar putea interesa si:

800NK este primul CFMOTO care castiga „Premiul Red Dot: Design de Produs”

Varful de lance al seriei NK din familia CFMOTO a primit distinctia “Red Dot Award: Product Design 2024” pentru designul sau Cut The Edge. Este pentru prima oara cand un brand chinez obtine acest premiu cu o motocicleta ICE de capacitate mare. ...

Citeste mai mult