2015 Yamaha RS Viking Professional Snowmobil

2015 Yamaha RS Viking Professional Snowmobil

30.05.2014

Noul 2015 Yamaha RS Viking Professional este creat pentru a fi utilizat in cele mai grele conditii de iarna ,venind cu numeroase upgrade-uri si imbunatatiri de ultima generatie.

Acest model de snowmobil vine cu schiuri mai late pentru o portanta marita,o manevrabilitate mai buna,bracare,cu senila Carmoplast Wide Track mai inalta pana la noua suspensie spate,toate acestea ajutand la o pilotare mai usoara chiar si in cel mai mare strat de zapada.Pe langa manevrabilitatea si puterea marita a snowmobilului,fiabilitatea si confortul sunt un alt atuu al acestui model.

Yamaha RS Viking Professional are la baza motorul Genesis,noua inovatie a celor de la Yamaha,in 3 cilindri,4 timpi,extrem de echilibrat si silentios avand o curba de putere extrem de larga si beneficiind de performanta combustibilului,facandu-l ideal pentru lucru in cele mai grele conditii.

Senila Camoplast Ripsaw Full ofera o portanta excelenta datorita paletelor intercalate cu o inaltime mai mare,oferind o aderenta si forta de propulsie in toate conditiile.

Cu noul sistem dublu de amortizare,fiecare amortizor avand 40 mm actioneaza independent,astfel dandu-i posibilitatea pilotului sa isi foloseasca propria greutate pentru un condus mai agresiv cand vine vorba de un teren accidentat.In cele din urma,cu asa suspensie,performanta in zapada este nemaipomenita,iar sistemul flip-up reprezinta un mare avantaj cand este utilizat mersul in marsarier.

In privinta schiurilor,RSViking poseda un design nou si inovativ,acestea fiind mai late si avand dimensiunea de 228 mm cu o chila reproiectata si sectiuni libere pentru o greutate redusa.Acest lucru ofera un echilibru perfect intre portanta si mers in zapada afanata,oferind un condus cat mai relaxat.

RS Viking Profesional
este gandit sa fie folosit indiferent de conditiile exterioare,venind cu un parbriz inalt pentru a proteja pilotul si pasagerul.Alte beneficii ale acestui model sunt scaritele pentru pasager care sunt mai incapatoare si portbagajul tubular care este spatios si rezistent.


Specificatii tehnice snowmobil Yamaha RS Viking Proffesional 2015

Motor: 4 timpi / 3 cilindri / 973cc,racit cu lichid

Alezaj si cursa : 79,0 mm X 66,2

Aprindere:digitala T.C.I. w / T.P.S.

Ambreiaj / Transmisie YVXC, cu raport variabil, High / Low / Reverse

Frane: hidraulice, 4 pistoane din aluminiu Caliper, discuri ventilate, Mechanical Parking Brake

Capacitate combustibil: 40 litri

Suspensie Fata :Independentă, cu doua brate,amortizoare hidraulice Gas Cell,161 mm

Suspensie spate:Pro Confort W/Flip up rails,amortizoare spate KYB,275 mm

Lungime:3.260 mm

Latime:1.201 mm

Inaltime:1.390 mm

Pornire:Electrica Standard

Far:Tip 60/55W halogen X 2

DC Output Automotive

Scaun incalzit N / A

Culori:Matte grafit, Alb


ATVROM-importator snowmobile Arctic-Cat, BRP LYNX

Te-ar putea interesa si:

Istoria KTM Duke

KTM, un nume de referinta in industria motocicletelor, celebreaza in 2024 un moment remarcabil: 30 de ani de inovatie si excelenta incepand cu lansarea modelului DUKE.De la debutul cu KTM 400 DUKE si KTM 620 DUKE in anii 1990, pana la impresionantul ...

Citeste mai mult