2015 Polaris Sportsman Ace 570

2015 Polaris Sportsman Ace 570

05.08.2014

In luna ianuarie a acestui an,cei de la Polaris au revolutionat cu prezentarea noului tip de vehicul off-road prin introducerea modelului Sportsman Ace.

Noua versiune 2015 Polaris Sportsman Ace 570 vine cu un design sportiv si un sasiu imbunatatit,astfel oferindu-va o noua experienta off-road cat mai placuta si mai distractiva. In plus, producatorul american ofera o serie de accesorii ATV cum ar fi:trolii,usi,parbrize,usi si alte instrumente pentru depozitare.
 
Polaris Sportsman ACE 570 woods view
 
De asemenea,noul model Sportsman Ace 570  imbina manevrabilitatea usoara a unui ATV cu siguranta si confortul modelelor side-by-side Polaris Ranger si RZR intr-un design inovator,iar latimea de doar 121.9 cm ii ofera rider-ului o stabilitate mai buna pe traseele off-road.
Sportsman Ace 570 2015 vine cu un plus de putere fata de modelul anterior,de la 32 cp la 45 cp si este propulsat de un motor in patru timpi,cu un cilindru,4 valve si cu o capacitate cilindrica de 325cc.
 
Polaris Sportsman ACE 570 river crossing

Inginerii de la Polaris au repozitionat principalele componente,inclusiv a rider-ului,masa vehiculului vine mai centralizata si va asigura o aderenta imbunatatita pe drumurile accidentate.

Modelul 2015 Sportsman Ace 570 dispune de o garda la sol de 26 cm si de o suspensie independenta pe toate cele patru roti,MacPherson pe fata cu o cursa a suspensiei de 20.8 cm si Dual A-Arm IRS pe spate cu o cursa de 24 cm.
 
Riderii experimentati se vor bucura de performantele excelente ale acestui vehicul,de suspensiiile si manevrabilitatea superioara,iar incepatorii vor avea parte de o siguranta sporita oferindu-le increderea necesara pentru a explora cele mai anevoioase drumuri.


ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Colectia de echipamente Husqvarna 2024

Noua colectie de echipamente Husqvarna 2024 a fost conturata de originile unice ale mostenirii scandinave a brandului si ofera optiuni diversificate pentru pasionatii de doua roti, atat pentru riderii care folosesc motocicleta ca partener practic pen...

Citeste mai mult