2014 Yamaha YFZ450R, acelasi si totusi altul

2014 Yamaha YFZ450R, acelasi si totusi altul

21.10.2013

Daca nu ati fost niciodata pe deplin multumit de un atv Yamaha in ceea ce priveste tehnologia, poate ca este momentul sa va schimbati aceasta parere. Aparitia lui YFZ450R – un atv performant cu un motor in patru timpi si un sasiu pe masura va va aduce o noua perspectiva a ceea ce inseamna adrenalina pura.

Desi nu arata foarte diferit de modelul 2013, YFZ 450R-ul lui 2014 este “periat” putin, aducandu-i-se mai multa putere, manevrabilitate mai buna si calitati user-friendly. De la caroserie la motor si suspensii, aproape nimic nu a ramas nemodificat.

De la prima apasare pe acceleratia manuala este clar ca avem de-a face cu mai multa putere. Chiar daca s-a adaugat un sistem de inductie pe aer pentru a respecta normele de emisii, acceleratia Mikuni de 42 mm are o putere mai mare. Chiar la o greutate a soferului de 100kg atv-ul sare peste denivelari fara probleme. Iar cand nu reuseste, noua suspensie a reusit sa atenueze socurile fara a afecta incheieturile.

Suspensia imbunatatita a insemnat si o noua experienta la viraje, cu noile cauciucuri Maxxis care nu parasesc noroiul. Rotile din fata stau bine pe pamant, in timp ce cele din spate permit o alunecare mai buna la cotituri sau accelerare. Dimensiunea de 21” la cele din fata si 20” la cele din spate ajuta la performanta.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS

ATV-ul Brute Force 750 se bucura in sezonul 2024 de un update major si se remarca printr-un styling modern care contureaza performanta sa incredibila pe segment. Modelul de ATV Kawasaki de fata se distinge prin performanta sportiva la viraje, precum ...

Citeste mai mult
Taguri