2014 Honda Gold Wing Valkyrie

2014 Honda Gold Wing Valkyrie

06.03.2014

Honda Gold Wing Valkyrie este un cruiser modern care are tot ce ii trebuie pentru a fi considerat unul dintre cele mai bune modele din clasa sa. Aripile sale sportive, design-ul unic al rezervorului de combustibil, esapamentul de mari dimensiuni si stilul general, toate lucreaza impreuna pentru a forma un efect vizual special. Si este de la sine inteles ca, odata la bord, veti beneficia de o pozitie de conducere relaxata si ergonomie grozava.

Motocicleta este propulsata de un motor SOHC 1832cc, racit cu lichid, horizontally opposed, cu 6 cilindri, cu sistem PGM-FI. Motorul transfera puterea la roata spate printr-o transmisie cu 5 viteze si este alimentat de un rezervor de 23 litri. Pentru a imbunatati performantele motocicletei, motorul lui Honda Valkyrie este montat jos in cadrul din aluminiu twin-spar, pastrand astfel centrul de greutate cat mai jos posibil.

Motor puternic de 1832 cc – nu exista indoiala. Motorul este punctul forte al acestei motociclete. Si cu un motor asa mare, aveti parte de putere oriunde. Acceleratie puternica, putere constanta, cuplu puternic, Valkyrie le are pe toate.

Teava de esapament slash-cut – teava de esapament 3-in-1 slash cut arata grozav si suna la fel.

Sa reglabila – saua din 2 componente a modelului va permite sa customizati look-ul motocicletei.

Centru jos de greutate – motorul lui Valkyrie este montat jos in cadrul din aluminiu twin-spar, care face aceasta motocicleta un vis de condus, iar saua sa joasa o face foarte confortabila de asemenea.

Lumini LED – farurile, lumina spate si semnalele LED ofera modelului Valkyrie un look modern si ofera luminare fantastica.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului!

Pilotul CFMOTO Aspar Team a devenit primul lider Moto3 dupa turul final in care a reusit sa depaseasca cinci concurenti pentru a-si adjudeca victoria.  DAVID ALONSO, CAMPION MOTO3 - Riderul CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului...

Citeste mai mult