2011 Gaerne G-Altus

2011 Gaerne G-Altus

05.01.2011

Gaerne vin cu un nou model de cizme pentru motociclisti, G-Altus. Acestea sunt un accesoriu touring  cu un design deosebit, extrem de utile la drum lung.

Perechea de cizme Gaerne este usoara, confectionata din microfibra moale cu insertii elastice pentru mai multa libertate in miscare. Extrem de confortabile si rezistente la apa, cizmele sunt prevazute cu placa frontala, protectie externa pentru glezne si insertii moi pentru un confort sporit. Interiorul cizmei prezinta Drytech, o membrana impermeabila, care permite piciorului sa respire, aisgurand un flux mare de aer ce duce la crearea unui maximum de confort. Lla sistemul de inchidere se foloseste un fermoar protejat de o banda de cauciuc. Potrivit motoblog.it, GAerne G-Altus sunt disponibile la pretul de 164 euro.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT ABS 2024

Constructorul chinez, CFMOTO, vine cu o propunere tentanta pentru sezonul 2024, alaturand gamei de motociclete de tip adventure un nou model performant, sub forma lui 450MT. Platforma dovedita 449cc cu 2 cilindri in paralel marca CFMOTO a fost tun...

Citeste mai mult