Back to old version

SPYDER

2 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 2%
Can-Am Spyder F3 LTD Special Series '22

Can-Am Spyder F3 LTD Special Series '22


B

Motor: ROTAX 1330 ACE, 3 cilindri în linie

Suspensie spate: brat oscilant, amortizor SACHS reglabil pe aer

Frana fata: 2 discuri 270mm, etriere Brembo cu 4 pistoane

22.892 €

22.417 €

Reducere 2%
Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky '22

Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky '22


B

Motor: ROTAX 1330 ACE, 3 cilindri în linie

Suspensie spate: Swing Arm

Frana fata: pe disc

24.560 €

24.085 €

Vehicule roadster Can-Am Spyder modele noi. Cumpara la cel mai bun pret din tara! Dealer autorizat Can-Am in Romania.

Intrebari frecvente SPYDER

Da, pentru a conduce un Spyder este nevoie sa detineti permis conducere categoria B

Modelele F3 reprezinta echivalentul unei motociclete sport – cruiser, F3-S are in plus modul Sport care creste puterea pana la 115 cp. F3 Limited aduce sentimentul unui bagger, cu doua cutii laterale si parbirz, in timp ce RT reprezinta maximumul de confo

Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o func

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema. De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat Spyder-ul este dispus sa coopereze cu tehnicienii ATVRom pentru rezolvarea problemei dvs.

Preturile pentru Spydere difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara Spyder in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.