Back to old version

Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

Kawasaki STX 160LX '23

Kawasaki STX 160LX '23
Kawasaki STX 160LX '23
Kawasaki STX 160LX '23
Contacteaza-ne pentru pret!
Echivalam orice pret!
  Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!
SEAP
   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene
   Solicitare cerere de fonduri Europene
Centru de inchiriere
  Centru de inchiriere
Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj
  Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj

Vezi produse similare in functie de:

Pret

Brand

Cele mai noi

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

* Ofertele sunt disponibile in limita stocului.


 

Descriere

Motorizarea puternica si eficienta in 4 cilindri, 4 timpi capabila de 152 cai, carena cu design modern regandit pentru performanta imbunatatita si dotarile de confort fac din skijetul Kawasaki STX 160LX 2023 un aliat de incredere pentru distractie pe apa. Acest skijet 1498cc permite o pilotare usoara datorita optimizarilor pentru sa si sistemului avansat Electronic Cruise Control. Ca noutate, modelul de PWC Kawasaki de fata dispune de sistemul audio integrat JetSound ce permite conectarea la Bluetooth astfel incat este posibila chiar si o auditie muzicala pe mare sau pe lac.

Caracteristici standard:

 • Motor: 4 cilindri in linie, 4 timpi, 16 valve, DOHC, racire cu apa, 1498cmc, 152 CP
 • Sistem pornire: Electric 
 • Electronic Cruise Control
 • Platforma spate mai mare prin aditia barei de protectie extinse
 • Suport doua pahare                                                                                                                                                                                     
 • Sa optimizata pentru confort imbunatatit; permite intinderea picioarelor si o pozitie de pilotare relaxata
 • Panou cu display LCD (vitezometru, ora, temperatura, indicator economic, consum etc.)
 • Sistem audio integrat JetSound cu conectivitate la Bluetooth
 • Rezervor: 78 litri
 • LX este dotat cu un covoras de punte in doua tonuri exclusiv
 • Culoare: Ebony / Candy Lime Green.


Skijet Kawasaki de vanzare si in rate.

Istoria Kawasaki

Despre Kawasaki

Multa munca si un vis. Acestea au fost stabilite inca de la inceput de American Kawasaki Motorcycle Corp, inca din martie 1966. Un mic sediu, o veche hala de carne in Chicago, au constitiut un inceput timid in incercarea de a cuceri piata din Statele Unite.

"Kawasaki" a inceput cu practic nimic, fara clienti, fara distribuitori si mai ales fara imagine. Dar avea ceva mult mai important: o dorinta puternica sa gaseasca succesul si promisiunea de la o fabrica de a le furniza cele mai bune produse.

Cativa de la Kawasaki au inceput sa cutreiere America in cautarea de distribuitori privati, care se comercializeze primele lor produse. Acestea erau dotate cu mici motoare in doi timpi si se vindeau sub numele de Omega.

Dar clientii americani doreau mult mai multa adrenalina, asa ca fabrica a raspuns imediat acestei cereri si a adus pe piata motoare mult mai puternice: Samurai si Avenger. Lucrul acesta a fost semnul ca se vor dedica cu siguranta in construirea motoarelor de inalta clasa.

Aceste noi motoare au fost comercializate sub numele de "Kawasaki" si in plus a mai fost infiintata Eastern Kawasaki Motorcycle Corp, companie care se va ocupa de distributia pe  coasta de est .

In 1968 cele doua companii au fuzionat, rezultand Kawasaki Motors Corp USA in California de Sud.

In 1969, faima celor de la Kawasaki a fost marita considerabil datorita modelului Mach3 de 500cc in doi timpi. Alt motor foarte important in dezvoltarea celor de la Kawasaki a fost  legendarul Z1 de patru cilindrii de 900cc. Intre timp, deja KMC isi construise propriul lant de distributie ce avea ca scop sa ofere dealerilor si clientilor servicii cat mai bune.

Diversificarea productiei a venit odata cu patrunderea in domeniul fabricarii ambarcatiunilor de apa in 1973. Astazi, Jet Ski este lider pe aceasta  piata  in continua dezvoltare. In 1980 expansiunea a atins noi granite si cei de la Kawasaki au inceput constructia de ATV-uri si vehicule utilitare.

Astazi, Kawasaki face afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari. Au in jur de 4800 de angajati si mai mult de 1500 de dealeri. Baza celor de la Kawasaki a fost construita pe cateva repere, cum ar fi: motocicleta de viteza Ninja, clasica Vulcan, ATV-urile extrem de rezistente, vehiculul utilitar Mule si exclusivistele Jet Ski-uri.