ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

3 modele SxS Polaris pentru tineri piloti


3 modele SxS Polaris pentru tineri piloti
  07.05.2020

Mezinul familiei va fi incantat de usurinta manevrarii unui SxS Polaris ACE 150. Producatorul a mai scos pe piata si alte modele side-by-side pentru copii, sigure si distractiv de pilotat, cum ar fi Polaris Ranger 150 si RZR 170.

Pe segmentul de vehicule side-by-side pentru copii, Polaris continua sa fie in top printr-o serie de modele performante, caracterizate prin componente fiabile si siguranta la pilotare. Este vorba despre Polaris ACE 150, Ranger 150 si RZR 170, fiecare inspirat de performantele off road ale SxS-uri destinate adultilor.

Polaris ACE 150. ATV din categoria 150cc, cu un 1 loc, creat special pentru copii cu scopul de a le deschide pofta de aventura si explorare. Rapid si puternic, cu un motor compact de 150cc 9cp. Cadrul de protectie ofera pilotului protectie in caz de rasturnare, asadar parintii pot fi linistiti cand tanarul pilot din familie isi exerseaza abilitatile de riding. Cutia de viteze automata PVT permite un control avansat asupra vehiculului.

Polaris Ranger 150 2020 este considerat o optiune excelenta de SxS pentru copii in acest moment. Dispune de dotari de siguranta si poate fi achizitionat cam la acelasi pret ca o motocicleta dirt.

Polaris RZR 170. Unul dintre cele mai moderne ATV-uri de copii, partenerul perfect pentru un campion in crestere, echipat cu piese componente de inalta calitate specifice marcii Polaris si cu un motor compact monocilindru in 4 timpi, EFI, 9.4cp, suficient pentru a-i oferi juniorului o portie serioasa de distractie la fiecare iesire. Cutia de viteze automata PVT ii da tanarului rider ocazia sa se concentreze mai putin la schimbarea treptelor de viteza si mai mult la drum si la manevrarea vehiculului, pentru a-si forma deprinderi de pilotare responsabila si pentru a exersa abilitati care ii vor fi cu adevarat utile mai tarziu, in off road sau pe sosele. Pachetul standard detine suspensii cu brat de tip A pe fata si bascula pe spate, frane puternice hidraulice pe disc, plase laterale de siguranta si un design agresiv mostenit de la modelele pentru adulti. Toate acestea fac din Polaris RZR 170 o alegere perfecta pentru un viitor campion.

*Side-by-side-uri pentru copii de varsta 10+

Daca ai nevoie de un sfat in legatura cu alegerea unui ATV / SxS pentru copii, echipa noastra iti sta la dispozitie! 

Tag-uri

sxs polaris, utv copii, side by side copii, polaris ace 150, off road,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate