Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scutul Pro Armor pentru Yamaha Grizzly


Scutul Pro Armor pentru Yamaha Grizzly
  09.10.2014

Pro Armor este deja un nume in domeniul protectiei ATV-urilor sport si a vehiculelor SxS si acum lanseaza un nou produs pentru vehiculul tau utilitar. Primul ATV care a beneficiat de "armura" Pro Armor a fost Yamaha Grizzly. Calitatea si standardele inalte ale companiei Pro Armor ofera garantie fiecarui accesoriu produs in California, SUA.

Noua armura Grizzly este fabricata din aluminiu durabil de calitate si se fixeaza direct, nefiind necesara gaurirea prealabila. In plus are si elemente fabricate din zinc, tot material de inalta calitate iar instalarea se face foarte usor armura avand gauri si carlige.

Dintre avantajele folosirii unui asemenea scut putem sublinia in special faptul ca iti vei proteja ATV-ul datorita materialului rezistent din care este fabricat, si anume aluminiu. Instalarea se face foarte usor si beneficiati si de garantie.

In prezent ca si dotari Pro Armor mai puteti opta pentru aparatoare pentru Kawasaki Brute Force si Suzuki King Quad, iar lista cu modele va continua sa se extinda.

Scutul Pro Armor il puteti achizitiona din magazinul nostru la cel mai bun pret de pe piata.

 
ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate