Back to old version

Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

Vespa Elettrica '23

5.857 €
(+TVA)
35.178 RON
(TVA inclus)
Echivalam orice pret!
  Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!
SEAP
   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene
   Solicitare cerere de fonduri Europene
Centru de inchiriere
  Centru de inchiriere

Calculator rate online

de la RON lei/luna( luni ).

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

* Ofertele sunt disponibile in limita stocului.


Descriere

Noul scuter electric Vespa continua traditia brandului tinand insa pasul cu tehnologia moderna pentru a deveni un reper incontestabil al mobilitatii urbane. Cu 0 emisii nocive, Vespa Elettrica este un vehicul stabil, manevrabil si silentios echipat cu un motor eficient cu putere maxima de 4kw pentru o acceleratie rapida si care ofera performante de rulare superioare scuterelor clasice de 50cc. Prin simpla apasare a butonului RIDING MODE, pilotul poate opta pentru unul din modurile Power / Eco. Modul ECO are rolul de a creste durata bateriei, iar viteza este limitata la 30 km/ora si acceleratia este graduala. Modul Power exploateaza toata puterea motorului.

In functie de versiune, standard sau model X, acest scuter pur electric favorizeaza o autonomie cuprinsa intre 100 km si 200 km. Fiecare dotare este adusa la superlativ si usor de accesat. Incarcatorul de baterie localizat sub sa ofera incarcare completa in doar 4 ore, iar bateria litiu-ion si motorul nu necesita mentenanta.

Look-ul dinamic care atrage toate privirile se bazeaza pe o schema de culoare gri combinata fie cu accente albastru deschis, fie galben deschis, negru, verde, gri fumuriu sau crom pentru a crea un scuter cu aspect unicat.

Sistemul Vespa Mia dezvoltat de grupul Piaggio reprezinta o platforma multimedia care asigura conectivitate la smartphone, Bluetooth si include o aplicatie dedicata pentru a facilita accesul la functii avansate, printre care navigatie. Instrumentar color digital cu display TFT 4,3 inch cu posibilitatea de ajustare a luminozitatii ecranului gratie unui senzor care se adapteaza in functie de conditiile de lumina (mod diurn-nocturn).

Scuterul Vespa Elettrica insumeaza toate valorile brandului italian: tehnologie la cele mai inalte standarde, conectivitate avansata, operare silentioasa, optiuni multiple de personalizare si accesibilitate, respect pentru mediul inconjurator si un stil autentic.

Optiuni detalii cromatice: Azzuro Elettrico (albastru), Verde Boreale (verde), Nero Profondo (negru), Giallo Lampo (galben), Cromo (cromat), Grigio Fumo (gri)

Optiune rate.

Pret varianta L1 (Full Electric - viteza maxima 45 km/h)  5857 -  eur + TVA

Pret varianta L3 (Motociclo - viteza maxima 70 km/h) - 6025 eur + TVA

RATE

Istoria Vespa

Scutere Vespa

Test RideContact