SCUTERE

4 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 10%
Silence S02 HS '22

Silence S02 HS '22


A1
A2
A
B

Motor: electric

Suspensie spate: Hidraulica

Frana fata: discuri 220mm

3.650 €

3.285 €

Rate de la RON

Silence S02 HS Connected '22

Silence S02 HS Connected '22


A1
A2
A

Motor: electric

Suspensie spate: Hidraulica

Frana fata: discuri 220mm

4.859 €

Rate de la RON

Silence S02 HS Delivery '22

Silence S02 HS Delivery '22


A1
A2
A

Motor: electric

Suspensie spate: Hidraulica

Frana fata: disc

4.990 €

Rate de la RON

Silence S02 HS Connected Delivery '22

Silence S02 HS Connected Delivery '22


A1
A2
A

Suspensie spate: Hidraulica

Frana fata: disc

Combustibil: Electric

5.490 €

Rate de la RON

Descoperă gama revoluționară de scutere electrice Silence, concepute pentru a-ți transforma experiența de condus într-una mai confortabilă, eficientă și prietenoasă cu mediul înconjurător. Silence, un brand renumit pentru inovația și calitatea scuterelor sale electrice, îți oferă soluții ideale pentru mobilitatea urbană sustenabilă.

Scuterele electrice Silence se disting prin designul lor modern, performanțele remarcabile și tehnologia avansată. Cu motoare electrice puternice și baterii de lungă durată, aceste scutere asigură o autonomie impresionantă și o viteză maximă ridicată, fără a compromite siguranța sau confortul șoferului.

Unul dintre avantajele majore ale scuterelor electrice Silence este impactul redus asupra mediului, datorită emisiilor zero și consumului scăzut de energie. Prin alegerea acestor vehicule electrice, contribui la protejarea mediului și la reducerea poluării în orașe.

Pentru o viață urbană activă și eco-friendly, scuterele electrice Silence sunt soluția perfectă pentru deplasări eficiente și rapide în oraș. Fii în pas cu tehnologia și alege un scuter electric Silence, modelul care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și nevoilor tale de mobilitate.

Intrebari frecvente SCUTERE

Pentru a conduce un scuter este nevoie sa detineti un permis de conducere categoria B, A, A1 sau A2, in functie de capacitatea motorului si de varsta dvs: puteti conduce cu carnet cat. B motoare de capacitate maxim 49cc, A2 pentru 16 – 18 ani si max 49cc,

Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o functionalitate corecta

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema. De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat scuterul este dispus sa coopereze cu tehnicienii ATVRom pentru rezolvarea problemei dvs.

Preturile pentru scutere difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara un scuter in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA