Back to old version

Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

Piaggio MP3 300 HPE LT Sport '23

6.429 €
(+TVA)
38.631 RON
(TVA inclus)
Echivalam orice pret!
  Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!
SEAP
   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene
   Solicitare cerere de fonduri Europene
Centru de inchiriere
  Centru de inchiriere

Calculator rate online

de la RON lei/luna( luni ).

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

* Ofertele sunt disponibile in limita stocului.


Descriere

Piaggio MP3 300 HPE LT Sport 2023 este un scuter care se distinge printr-un design modern, sportiv, care se imbina perfect cu un sasiu frontal indraznet pentru a crea linii elegante si usoare. Partea din fata a scuterului, cu combinatia sa unica de roti duble, capata un aspect mai agil datorita parapetelor sale, cu conturul lor sportiv si caroseria colorata. Luminile LED si un afisaj LCD amplu sunt o dovada a rolului in crestere pe care il joaca tehnologia si a priceperii sale atletice. Concluzia: acesta este un scuter dinamic, agil, care ofera o experienta de calatorie extraordinara, fara a face niciun compromis. 

Mai multa putere ca oricand. Echilibru, stabilitate, confort si siguranta.

Noul motor de 300 cmc HPE (motor de inalta performanta) cu injectie electronica, in patru timpi, cu patru supape, racit cu lichid ofera performante maxime si un control mai mare asupra consumului de combustibil. In plus, ofera pe de o parte un raspuns exceptional al clapetei de acceleratie, pe de alta parte, o viteza fantastica, facandu-l ideal pentru calatorii pe autostrada si, de fapt, pentru orice tip de calatorie. Conform Euro5. 

COTIERE

Test RideContact