ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV Polaris Scrambler XP 1000 S 2020


ATV Polaris Scrambler XP 1000 S 2020
  29.04.2020

Pe segmentul de ATV-uri de talie mare, constructorul Polaris si-a consolidat pozitia lansand in acest sezon modelul Scrambler XP 1000 S care a primit o serie de optimizari menite sa ii creasca performanta. ATV-ul de fata si-a castigat reputatia de partener pentru pilotare agresiva si este capabil sa infrunte conditii solicitante de teren. Printre dotarile standard include tractiunea AWD autocuplabila care favorizeaza abordarea celor mai dificile terenuri cu efort minim. Sistemul are rolul de a cupla automat tractiunea celor 4 roti cand situatia o impune si revine la tractiunea 2WD cand terenul devine accesibil. Este cel mai simplu de utilizat sistem, raspunde prompt solicitarilor si diminueaza gradul de uzura din elementele transmisiei, fapt ce asigura o durata mai lunga de serviciu. 

Ce atuuri are Polaris Scrambler XP 1000 S '20? In primul rand, motorul ProStar 4 timpi, bi-cilindric, 952cc, capabil de 89 CP faciliteaza accelerari puternice, fara vibratii necontrolate ale cuplului motor. Din saua acestui ATV Polaris de putere mare, riderul va beneficia de control si siguranta. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automatica PVT P/R/N/L/H.

Incarcatura suplimentara, cum ar fi de exemplu echipamente diverse, nu constituie o problema deoarece acest ATV Polaris vine echipat cu doua rack-uri functionale (fata si spate) cu o capacitate de aproape 40 Kg. In plus, ofera o capacitate tractare 680.4 kg, iar sarcina utila este de 131 kg.  

Suspensiile (suspensia fata brat dublu tip A, cursa de 22.9 cm si suspensia spate brat dublu tip A, cursa de 26 cm) confortabile prevazute cu amortizoarele FOX Podium X ajuta la pretensionarea arcurilor in 24 de pozitii. Nu in ultimul rand, designul seii a fost modificat pentru a reduce oboseala resimtita pe traseu marind astfel confortul la pilotare. Un ATV care nu te va abandona la greu! 

Alte caracteristici consta in  dotarea cu sistem incarcare Lock & Ride, cu un sistem modern compus din leduri albe (faza scurta / lunga; un singur stop / frana) si cu bord digital care cuprinde toate datele necesare unei iesiri antrenante pe drumuri off road. 

Tag-uri

atv 952cc, off road, polaris scrambler xp 1000 s, atv polaris,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate