Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Salonul Motobike Mania Timisoara 2010


Salonul Motobike Mania Timisoara 2010
  17.02.2010

Un alt eveniment autohton anuntat pentru urmatoare perioada a anului este salonul Motobike Mania, salonul national de motociclete, biciclete si accesorii. Acesta va avea loc intre 6 si 9 mai 2010 in Timisoara si a ajuns la cea de-a VI-a editie a evenimentului.

De pe site-ul MotoBike Mania reiese ca tematica salonului va cuprinde urmatoarele domenii: motociclete, ATV-uri, 4x4, scutere, biciclete, tuning moto si auto, piese de schimb si accesorii, echipamente, vestimentatie, carburanti, lubrifianti si vopsele. Mai mult, va avea loc si o expozitie de motociclete de epoca iar cei pasionati de iesirile in aer liber vor putea vizita si standuri cu articole camping, corturi si rulete sau accesorii de alpinism, diving, pescuit si vanatoare. Aici veti putea intalni si reprezentantii cluburilor sportive de profil sau a celor din presa de specialitate.

Evenimentul va avea loc in incinta Salii Polivalente a Centrului Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT, unde va avea loc expozitiile si prezentarea participantilor. In acelasi timp, spatiul exterior va fi folosit pentru diferite demostratii stunt ride, acrobatii, drive-teste, concursuri sau spectacole si multe alte surprize. 

Momentan nu au aparut foarte multe informatii referitoare la participanti, insa puteti afla ceea ce s-a stabilit pana in prezent la adresa de web: http://www.cciat.ro/index.php?meniuId=13&lg=ro&viewCat=1359.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate