Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Roadstere Can-Am in editie speciala F3 Limited


Roadstere Can-Am in editie speciala F3 Limited
  03.06.2019

Riderii non-conformisti care nu se sfiesc sa intre in atentia celorlalti participanti in trafic si doresc sa detina un vehicul special cu 3 roti nu pot face o alegere mai buna decat optand pentru un roadster Can-Am.

In sezonul 2019, gama de roadstere Cruiser Touring a BRP include o serie de modele avansate din punct de vedere tehnic, printre care se evidentiaza Can-Am Spyder F3 Limited SE6 Phoenix Orange Metallic Dark si Spyder F3 Limited SE6 Steel Black Metallic Dark, dar si Can-Am Spyder F3 Limited SE6 Pearl White Dark sau varianta Spyder F3 Limited SE6 Steel Black Metallic Chrome.

In ceea ce priveste modelul Spyder F3 Limited SE6 in versiune Phoenix Orange Metallic Dark, merita mentionat ca acest vehicul vine complet echipat pentru traseele lungi si solicitante, fiind proiectat sa ofere distractie din plin si confort optim pentru pilot si un pasager. Roadster-ul in editie speciala limitata poate fi descris ca un partener on-road puternic, manevrabil si sofisticat prin multiplele accesorii din dotare. Mai precis, dispune de toate echipamentele si sistemele electronice de ultima generatie de care aveti nevoie pentru o experienta cruising premium, fiind util pentru naveta zilnica in oras, dar si pentru deplasari pe distante mari.


Spyder F3 Limited SE6 Steel Black Metallic Dark 2019 - se afirma prin motorul Rotax de ultima ora, cutia de viteze moderna si eficienta, suspensiile optimizate cu amortizoare SACHS fata/spate, franele puternice cu discuri de diametru mare care asigura controlul de care aveti nevoie la pilotare, plus toate sistemele electronice necesare pentru a beneficia de o experienta cruising premium. Nu in ultimul rand, designul modern si atractiv, cu contururi dinamice, complementare performantelor de rulare contribuie la crearea un pachet cu un raport calitate/pret excelent.

 

Tag-uri

roadster, can am, spyder f3 limited, spyder f3 se6,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate