Back to old version
2022 ATV CFMOTO CForce 520

2022 ATV CFMOTO CForce 520

21.02.2022

ATV-ul CFMOTO CForce 520 a primit o serie de optimizari pentru sezonul 2022. Acest vehicul 4x4 de teren are toate sansele sa devina partenerul preferat de distractie in off road si, in plus, va poate ajuta sa rezolvati mai eficient diverse treburi in preajma gospodariei, la ferma sau in jurul cabanei. Modelul este disponibil in varianta cu un 1 loc si cu sasiu lung ce poate acomoda pilotul si un pasager in conditii optime de siguranta si confort. De asemenea, sunt disponibile omologarile Euro 5 si T3b. 

CForce 520 detine dotari cuprinzatoare si se bazeaza pe un motor 1 cilindru, 4 timpi, 495 cc, pe racire cu lichid, SOHC, 4 valve, EFI. Acest model utilitar-recreational din familia de ATV-uri CFMOTO este capabil sa dezvolte pana la 38 cai putere, suficent pentru a va oferi o experienta de riding antrenanta pe drumurile dificile si vine cuplat la o cutie automata CVTech cu trepte P/R/N/H/L. Pilotul beneficiaza de pornire electrica.

La nivel de sasiu, modelul CFMOTO CForce 520 vine echipat cu suspensii independente cu brat dublu in A pe fata si pe spate, amortizoare pe ulei ajustabile si frane pe discuri hidraulice. La acestea se adauga jantele din aluminiu 12 inch. Vehiculul vine inzestrat cu un troliu 1134 kg si ofera o capacitate de remorcare de 396 kg. Pachetul include rack-uri fata si spate de capacitate 34 kg si 45 kg.

 

Gama de ATV-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Pitesti

Te-ar putea interesa si:

Gama 2024 KTM XC ofera propuneri solide pe segmentul cross country

Seria KTM XC si XC-F aduce pentru sezonul 2024 un lineup de motociclete READY TO RACE care ofera performanta de ultima ora pe scena Cross Country, venind cu o suspensie complet noua. Cu aproape o decada de experienta in campionate, KTM nu este strain...

CITESTE MAI MULT