Back to old version
Remorca ATV Iron Baltic ECO 1500

Remorca ATV Iron Baltic ECO 1500

30.04.2020

O remorca pentru ATV va deveni un ajutor de nepretuit in cazul in care desfasori aplicatii utilitare in jurul gospodariei, fermei, la cabana sau chiar si pe platforme industriale. Daca ai nevoie de o remorca ATV cu putere de ridicare si capacitate mari, o alegere inspirata este modelul de remorca ATV Iron Baltic ECO 1500.

Remorca pentru ATV-uri Iron Baltic ECO 1500 este construita din otel rezistent. Modelul de fata ofera o bena cu interior din otel galvanizat de dimensiuni 2000 x 1300 x 400mm si beneficiaza de sistem de basculare hidralic cu putere de ridicare 3000kg. Are greutatea 310kg. Capacitatea benei este de 1500 kg. Remorca vine echipata cu 4 anvelope all-terrain (22x11-10), are cupla rotativa la 360 grade, unghi maxim de inclinare 55°. Este prevazuta cu panouri laterale care se pot detasa cu usurinta. Dimensiuni exterioare 2700 x 1400 x 1100mm.

Desi aceasta remorca Iron Baltic este destinata pentru ATV / SxS, ea poate fi legata de orice vehicul echipat cu un carlig de remorcare 50 mm / 2''.

Remorca ECO 1500 3-WAY se afla in fruntea liniei de trailere pentru ATV / UTV de la Iron Baltic. Datorita constructiei extrem de solide din otel, acest model este potrivit pentru aplicatii care au nevoie de o solutie in zone unde echipamente mai mari nu pot opera (in parcuri, pe terenuri umede, in paduri dese etc.). Capacitatea de 1500 kg nu va afecta solurile, iar vehiculul va fi usor de manevrat chiar si intre copaci, permitand accesul in zone unde echipamentele mari nu se pot strecura. Sistemul de descarcare a incarcaturii in 3 moduri este util atunci cand vrei sa lasi materialul transportat in spatii inguste. Panourile fata, spate si lateral ale trailer-ului pot fi usor indepartate daca ai nevoie de o platforma. Remorca se mai caracterizeaza print-o manevrare usoara pe sectiuni cu santuri sau cu butuci.

Te-ar putea interesa si:

Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

Silence S02 - Agilitate, Functionalitate, Performanta si ConfortCei care doresc sa renunte la folosirea masinii sau a transportului in comun ori vor sa faca tranzitia de la un scuter pe benzina pot opta cu incredere pentru Silence S02, un model ele...

CITESTE MAI MULT