Polaris Off-Road lanseaza editiile RZR Pro XP Rockford Fosgate Limited

Polaris Off-Road lanseaza editiile RZR Pro XP Rockford Fosgate Limited

20.01.2022

Polaris Off-Road intampina cererea entuziastilor outdoor cu aditii in lineup-ul RZR!

Dupa o lansare de succes in 2021, side-by-side-ul in editie speciala RZR Pro XP Rockford Fosgate Limited Edition revine in lineup-ul Polaris RZR pentru sezonul 2022 ca unicul vehicul in editie limitata audio. Acest SSV sport din familia Polarisofera o experienta de riding incredibila si s-a transformat rapid intr-un din cele mai vandute modele RZR din categoria Performance. Este disponibil in varianta cu doua si patru locuri.

Polaris RZR Pro XP Ultimate Rockford Fosgate Limited Edition vine echipat cu sistem de sunet premium, astfel incat riderii se pot bucura de muzica preferata in orice mediu. La aceasta se adauga stilul unic si atitudinea sportiva, grafica custom si vopseaua Matte Navy Blue, difuzoarele cu accente LED, plus alte dotari moderne.

RZR Pro XP Ultimate Rockford Fosgate Limited Edition detine sistem audio instalat din fabrica (Stage 4 Rockford Fosgate High-Output) si este disponibil cu doua si patru locuri. Include patru difuzoare 100-watt optimizate si un subwoofer 400-watt 10-inch standard. Surpriza consta in faptul ca sistemul ajusteaza automat volumul in functie de viteza la pilotare, astfel incat riderul se va putea concentra asupra traseului de parcurs.

Experienta de riding la bordul versiunii RZR Pro XP Ultimate este imbunatatita printr-o serie de upgrade-uri: tehnologie RIDE COMMAND technology, suspensie activa DYNAMIX 2.0, centuri de siguranta in 6 puncte, ghidon telescopic si multe altele.

Gama de SxS-uri Polaris este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

2023 Kawasaki Z400

Dezvaluit pentru prima data la Milano in 2018, modelul Z400 2023 este un Supernaked destinat riderilor A2. Look-ul sau modern va intoarce priviri admirative ori de cate ori va lansati in traficul urban.2023 Kawasaki Z400 se bazeaza pe un motor 2 c...

CITESTE MAI MULT