Back to old version
2019 Polaris Ranger Crew XP 1000

2019 Polaris Ranger Crew XP 1000

23.04.2018

Polaris® a lansat noul model UTV complet reinventat 2019 Ranger Crew XP 1000.

Modelul apartinand gamei utilitare de SXS-uri Polaris, RANGER CREW XP 1000 2019 este destinat sa acomodeze 6 persoane si dispune de performante notabile.

 

2019 Polaris Ranger Crew XP 1000 - polaris

 

In primul rand, Ranger Crew XP 1000 2019 este capabil sa livreze mai multa putere, 82 cp pentru a va oferi cifra exacta si are o garda la sol de 13 inch si o capacitate de incarcare de aproape 794 kg (11750 pounds).

In al doilea rand, interiorul cabinei a fost adus la cele mai inalte standarde pentru a oferi riderului si insotitorilor acestuia conditii de confort fara egal.

Mai mult de atat, entuziastii au la dispozitie o paleta diversificata de peste 200 de accesorii optionale.

Polaris RANGER®, numarul 1 in industrie pe segmentul de vehicule off road de tip side-by-syde, a introdus in aprilie modelul complet reinventat 2019 Ranger Crew® XP 1000, care duce la un alt nivel notiunea de UTV utilitar cu 6 locuri.

„Dupa 20 de ani pe parcursul carora am fabricat peste un milion de vehicule Ranger, stim ce ne trebuie pentru a inova in domeniu. Modelul Ranger Crew XP 1000 este o reflectare a angajamentelor de a imbunatati experienta utilizatorului si de a veni in intampinarea necesitatilor de stil de viata”, a declarat Chris Musso, presedintele Polaris pe departamentul de vehicule offroad. „Acest UTV ofera o balanta fara egal intre capacitati si confort, asigurand solutii pentru orice sarcini de lucru care impun echipament sofisticat”.

 

2019 Polaris Ranger Crew XP 1000 - utv

 

Best-in-Class din orice punct de vedere

Noul 2019 Ranger Crew XP 1000 poate fi incoronat drept regele fara apel al UTV-urilor cu 6 locuri disponibile la ora actuala pe piata. A fost proiectat sa isi depaseasca competitorii, incepand cu motorul ProStar® 1000 care genereaza 82 cai putere. Toata aceasta putere este tranformata in mod productiv, asigurand o capacitate de incarcare enorma, cu 226 kg mai mult decat orice rival.  

Daca sarcina de munca impune ajutor sporit, acest vehicul poate fara ajutor sa duca la destinatie 6 persoane si echipamentul acestora. Asadar, se poate considera ca UTV-ul Ranger Crew XP 1000 nu dezamageste, livrand performantele notabile pentru care gama Ranger este renumita. Modelul este dotat cu anvelope 27 inch pentru a cuceri cele mai dure terenuri.

Ranger Crew este un partener de incredere capabil sa ofere deplasari in bune conditii si datorita amortizoarelor moderne. Servodirectia electronica EPS contribuie la manevrabilitate si control pe sectiunile mai tehnice de traseu off road.

Design fara egal

Pilotii si pasagerii vor aprecia intreaga experienta la bordul lui Ranger Crew XP 1000, cu un interior dotat cu scaune durabile si comode, loc suplimentar pentru echipamente sau unelte sub scaun si spatii de depozitare pentru pahare si cutie pentru manusi. In plus, garda la sol a fost marita cu 5 inch. Afisajul digital / analog ii permite riderului sa aiba acces la multiple informatii.

 

2019 Polaris Ranger Crew XP 1000 - polaris

 

Construit pentru drum lung

Modelul Ranger Crew XP 1000 se bucura de o lunga durata de serviciu, este mai puternic si fiabil si detine o multitudine de optimizari, ca de pilda sasiul dintr-o singura bucata, sistemul de ambreiaj complet re-proiectat, scut de protectie integral, bucse de suspensie sigilate etc.

Off-Road Climate Control

Atunci cand conditiile de vreme devin neprietenoase, versiunea speciala a modelului standard - Ranger Crew XP 1000 Northstar HVAC Edition ofera ca dotari sistemul de aer conditionat si incalzire, alaturi de sistemul premium RANGER Pro Shield™ care a dovedit o mai buna protectie impotriva prafului in comparatie cu alte modele de acelasi tip.

Integrare a accesoriilor la un alt nivel

Integrarea accesoriilor atinge noi culmi. Nu este vorba doar despre dispozitivele de iluminat, cat si despre troliile marca Polaris. De curand, producatorul a lansat tehnologia inovatoare Rapid Rope Recovery. In plus, sistemul electric Polaris Pulse™ permite instalarea unei multitudini de accesorii Polaris Engineered™, toate testate si validate, ideale pentru activitati recreative sau pentru sarcini solicitante de munca in medii off road.

Modelul este disponibil cu schemele de culoare Sage Green, Sunset Red Metallic si Polaris Pursuit® Camo si urmeaza sa fie disponibil in reprezentantele autorizate de la sfarsitul lunii aprilie. Preturile pornesc de la $16,299 US.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM MOTOCROSS Lineup

Conceputa pentru a oferi performanta si control absolut pe circuit, gama 2024 KTM SX duce avansurile tehnice ale sezonului 2023 la urmatorul nivel, adaugand revizuiri la nivel de suspensii si un look fresh. Rezultatul: cele mai READY TO RACE modele m...

CITESTE MAI MULT