Lineup-ul de motociclete enduro Husqvarna 2023

Lineup-ul de motociclete enduro Husqvarna 2023

10.05.2022

Puterea previzibila, manevrabilitatea sigura si capacitatea dovedita pe orice teren a motocicletelor enduro din gama Husqvarna 2023 va permit sa preluati controlul si sa va concentrati asupra traseului care se asterne in fata. Complet pregatite pentru provocarile off road-ului, modelele enduro in 2 si 4 timpi din familia Husqvarna Motorcycles vin cu abilitati complexe pentru sezonul 2023.

Caracteristicile cheie din punct de vedere tehnic consta in sasiul de ultima ora cu furci WP XPLOR pe fata si monoamortizor WP XACT pe spate pentru a garanta amortizare consistenta si manevrabilitate exceptionala, motoarele si dotarile moderne. Suspensia spate, care se regaseste si la gama motocross a brandului, asigura control si confort optim la pilotare. Tehnologie premium: cutie cu 6 viteze Pankl Racing Systems cu specific de curse, doua harti selectabile EFI (Electronic Fuel Injection), plus Traction Control pe modelele in 4 timpi.

Componente premium: subcadru in doua piese din compozit de fibra de carbon (cantareste putin peste 1 kg), anvelope Michelin Enduro (testate de echipa Husqvarna Factory Racing).
La toate acestea se adauga noi culori si grafici distinctive pe albastru inchis cu accente galbene electrice, conferind un look instant recogniscibil care pune in valoare designul de inspiratie suedeza prin imbinarea armonioasa cu albastrul metalic al cadrului.

Noile aditii in gama enduro in 2 timpi de la Husqvarna sunt modelele TE 150, TE 250 si TE 300.

Lineup-ul enduro in 4 timpi debuteaza in sezonul 2023 cu modelele dirt bike-uri FE 250, FE 350, FE 450 si FE 501.

Gama de motociclete Husqvarna este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

Polaris Scrambler 850 livreaza performanta sportiva pe trasee cu noroi

Pentru cei care sunt adeptii distractiei pe trasee noroioase, ATV-ul Polaris Scrambler 850 poate fi cel mai potrivit aliat! Featurile ca suspensia spate independenta tunata sport fac din acest vehicul 4x4 de teren un partener temerar chiar si pe cele...

CITESTE MAI MULT