Back to old version
Echipamente de mountain bike utile

Echipamente de mountain bike utile

15.10.2020

Cei care sunt pasionati de mountain biking gasesc in gama de echipamente MTB produsa de Fox toate accesoriile de care au nevoie. Iata 5 iteme, in afara de ochelarii de protectie, care sunt un must-have pentru orice biker care tine la siguranta: 

  1. Liniile de casti pentru bikeri includ modele pentru orice nivel de experienta si pentru toate segmentele, de la BMX si Street pana la Dirt. Poti opta pentru FOX FLIGHT, castile MTB traditionale pentru „dirt jump”, pentru o casca all mountain FLUX sau FOX RAMPAGE, dar si pentru modelele FOX PROFRAME si DROPFRAME concepute pentru enduro.

2. Manusi. O pereche de manusi de protectie nu trebuie sa iti lipseasca niciodata, mai ales in cazul unei prabusiri pe traseu! 

3. Pantaloni bikeri. Vei gasi o gama diversificata de modele pentru barbati si femei. De la pantalonii MTB-Attack, pana la Ranger si Flexair, fiecare model este realizat din material respirabil pentru o buna ventilatie, confortabil si durabil. Aspectul modern, in trend, este un bonus! 

4. Geci bike. Fii pregatit pentru orice vreme! In conditii de vant puternic si ploaie, iti va prinde bine o geaca de la Fox! 

5. Protectii: genunchiere, cotiere, protectie pentru piept, protectie pentru gat. 

 

Te-ar putea interesa si:

Aprilia SR GT 125, un aliat pe doua roti modern si practic

Aprilia SR GT 125, aliatul perfect pentru deplasare zilnicaScuterul Aprilia SR GT transforma chiar si cea mai monotona naveta catre serviciu sau scoala intr-o experienta mai distractiva. Usor de manevrat si modern echipat, acest scuter Aprilia este...

CITESTE MAI MULT