Back to old version
Principalele atuuri la pilotare ale motocicletei GasGas MC 250F

Principalele atuuri la pilotare ale motocicletei GasGas MC 250F

23.12.2021

Numele GasGas se aude tot mai des in competitiile enduro si motocross. Cu toate că are cea mai mica cilindree, un model performant din gama motocross in 4 timpi este și MC 250F. Manevrabil, capabil sa impresioneze prin agilitate si suficient de puternic, acest dirt bike GasGas are in dotare un motor cu turatii mari, pe injectie, cu cinci viteze si dispune de un pachet MX serios.

MC 250F are caroseria vopsita in alb cu rosu si reflecta personalitatea vibranta spaniola a motocicletelor GasGas, asigurand armonie intre rider si vehicul. Modelul motocross de fata a fost gandit avand in vedere ergonomia pentru a facilita miscarea nerestrictionata, in timp ce saua ofera confort si control in toate conditiile. Un alt avantaj il constituie schimbarea usoara a filtrelor de aer, fara unelte. Toate motocicletele GasGas vin echipate cu ghidon Neken, asigurand confort la pilotare si control imbunatatit. Rezervorul de capacitate 7 litri cu capac sigilat este pozitionat in asa fel incat sa fie expus cat mai putin la daune.
Cadrul a fost construit cu tehnologie de ultima ora pentru a contribui la o manevrabilitate inalta si pentru miscare dinamica. Sub stratul de vopsea rosie se ascunde un sasiu usor din otel durabil, gandit pentru rigiditate si flexiune optime care ofera, totodata, stabilitate in linie. Fiecare model GasGas din gama motocross beneficiaza de un subcadru din aluminiu usor cu profil compact, ajutand la centralizarea masei si la mentinerea greutatii reduse. Ghidonul poate fi ajustat in 4 moduri, in timp ce furcile WP pe fata livreaza manevrabilitate si stabilitate de precizie. Toate modelele lineup-ului GasGas motocross vin echipate cu furci inversate WP XACT 48mm super usoare, reglabile.

Motorul cu 1 cilindru, 249 cc compact ofera performanta incredibila si dezvolta pana la 46 cai putere. Designul compact favorizeaza manevrabilitatea per ansamblu a acestui dirtbike. Modelele motocross GasGas sunt dotate cu etriere si controale Brembo. Discurile 260mm pe fata si 220mm pe spate faciliteaza o franare controlata, inspirand riderii sa se avante pe traseu cu viteza si sa impinga limitele. Ambreiajul hidraulic Brembo necesita mentenanta foarte redusa.

Sistemul de racire integrat in cadru si radiatoarele de greutate scazuta elimina necesitatea unor furtunuri suplimentare. MC 250F si restul dirtbike-urilor in 4 timpi din gama sunt echipate cu anvelope durabile capabile sa ofere performanta pe orice teren de joaca. Unitatea Keihin EMS controleaza datele de la motor si este prevazuta cu un senzor pentru viteza care permite livrarea puterii in functie de fiecare viteza. Alte caracteristici ale lui GasGas MC 250F consta in pornirea electrica si bateria Li-Ion.

Gama de motociclete GagGas este disponibila si pe ATVRom Arad

 

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna FC 450 Rockstar Edition 2023

Husqvarna FC 450 Rockstar Edition este o motocicleta care continua sa evolueze, imbunatatita cu multiple componente testate in curse pentru a furniza  pasionatilor de motocross performanta fara rival. Modelul din familia Husqvarna Motorcycles este ...

CITESTE MAI MULT