Back to old version
Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS 2023

Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS 2023

23.06.2022

Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS este un ATV utilitar-recreational pe care va puteti baza cu toata increderea, indiferent de sarcina.

Acest vehicul 4x4 vine inzestrat cu un motor V-Twin 750cc potent, fiabil. Motorizarea musculara a lui Brute Force 750 se bazeaza pe 2 cilindri in V, racire cu lichid, pe injectie si livreaza 51 cai putere.
Un beneficiu deosebit vine sub forma sistemului de franare eficient. Sistemul de franare spate complet inchis dezvoltat de constructorul japonez tine la distanta noroiul si contribuie la o putere de stopare superioara atunci cand aveti cel mai mult nevoie. Acest sistem este foarte compact si bine protejat de pietre si cioturi de copaci.

Un ATV 750cc capabil de remorcare si incarcare heavy-duty.
BRUTE FORCE 750 4x4i este un adevarat „cal de munca”, oferind o capacitate combinata masiva de incarcare de 120 kg si, multumita sasiului solid permite o capacitate de remorcare la fel de impresionanta de 567 kg.

Instrumentar digital. Ansamblul optimizat multifuntional include vitezometru, ceas, contor combustibil, 2WD/4WD, marsarier, durata de viata a curelei si inidcatori de avertizare ulei.

Suspensii de incredere. Suspensiile cu brat dublu pe fata si pe spate ofera abilitate si confort crescut la pilotare, in special pentru gama de turatii joase si medii. Setarile la nivel de suspensii contribuie la o abordare cu mai multa incredere a virajelor dificile pe teren accidentat si plin de obstacole. Sasiul a fost gandit in cele mai mici detalii pentru a se descurca indiferent de situatie, in zone off road cu denivelari si provocari multiple.

Cutie automata CVT. Cutia CVT compacta utilizeaza ambreiaj pe curea cu un design usor si de dimensiuni reduse care poate rivaliza cu succes cu un ambreiaj centrifugal. Setting-ul ofera caracateristici optimizate de tranzitie a vitezelor, crescand controlul la operarea cu viteza mica.
Servodirectie electronica. EPS-ul aduce ca avantaje o manevrabilitate imbunatatita si confort sporit. Apasarea manerului trimite un semnal la unitatea EPS ECU, initializand asistenta. Servodirectia electronica nu este doar variabila in viteza, ci actioneaza si ca un sistem de amortizare pentru a reduce directia de denivelare.

Roti din aluminiu turnat. O premiera pentru un ATV japonez, Brute Force 750 4X4i din familia de ATV-uri Kawasaki aduce standard jante din aluminiu cu 6 spite, conferind un look stilat. De asemenea, contribuie la o greutate redusa.

Sunt disponibile doua scheme de culoare atractive: Super Black (negru) și Camo (camuflaj). 

Gama de ATV-uri Kawasaki este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Te-ar putea interesa si:

Linhai UTV 1100 Diesel, un vehicul 4x4 versatil, robust si practic

UTV-ul Linhai 1100 Diesel este alimentat de celebrul motor japonez Kubota D1105 Diesel, gandit pentru a face fata solicitarilor cotidiene de la ferma, de pe camp, din padure sau gospodarie. Multumita capacitatii de incarcare de 500 kg si capacitatii ...

CITESTE MAI MULT