Back to old version
2023 Can-Am Outlander PRO, un ATV de incredere pentru orice sarcina

2023 Can-Am Outlander PRO, un ATV de incredere pentru orice sarcina

22.03.2023

Outlander PRO este una dintre cele mai noi aditii in familia de ATV-uri Bombardier si ofera capacitati crescute in plan utilitar, fiind in egala masura si un partener de recreatie pe care te poti baza pentru o aventura memorabila pe drumuri off road dificile. Caracteristici precum motoarele Rotax calibrate pentru munca, cutia CVT si suspensia calibrata utilitar recomanda noile ATV-uri Can-Am Outlander PRO pentru aplicatii diverse. 

Outlander PRO ofera cea mai buna capacitate de remorcare in clasa si vine echipat cu o suspensie calibrata pentru utilitate ce imbunatateste manevrabilitatea la transportul de incarcaturi grele. Bumperele utilitare, anvelopele in 6 straturi si limitatorul de viteza (disponibil pe anumite pachete) contribuie la protectie extra. 

Motoarele Rotax de pe ATV-urile Outlander PRO au fost specific tunate pentru a furniza putere crescuta si mai putin zgomot si emisii. Noile motoare sunt acum indreptate spre partea din spate pentru optimizarea fluxului de aer si disiparea mai eficienta a caldurii. 

In afara de bumpere utilitare si anvelope cu 6 straturi, Outlander PRO vine inzestrat cu scut de protectie central. Intervalul de mentenanta este mai redus decat la modelele anterioare. In plus, modelele Outlander PRO ofera multiple solutii de depozitare pentru a pastra bunurile in siguranta. Printre acestea se numara un rack spate rezistent, spatiu de stocare pe fata waterproof, un compartiment nou pentru manusi ce include suport pentru telefon si incarcator. Exemplu pachete cu compartiment manusi: Outlander PRO XU, Outlander PRO Hunting Edition. 

Varianta Outlander PRO XU dispune standard de limitator de viteza, ceea ce ii permite riderului sa fie in control pe teren accidentat, variabil. Mentine viteza constanta, indiferent ca se transporta incarcaturi grele sau ca se realizeaza diferite lucrari pe terenurile agricole (semanat, greblat, udat etc.). 

Outlander PRO se bazeaza pe un motor Rotax ACE cu eficienta ridicata de consum, 1 cilindru, racit cu lichid si dispune de anvelope 26 inch cu 6 straturi, suspensie calibrata utility cu treapta Extra Low L, diferential frontal autoblocabil Visco-Lok si bumper frontal premium, bumper spate si scut de protectie complet. 

Outlander PRO XU are aceleasi caracteristici ca modelul de baza si aduce in plus frana de motor inteligenta, diferential frontal Visco-4Lok, anvelope 26 inch XPS Trail King cu 6 straturi si jante 12 inch din aluminiu. 

Modelul in editie Outlander PRO Hunting are aceleasi featuri ca varianta Outlander PRO XU si aduce in plus troliu 1588 kg pe fata, bumper spate, scut de protectie HMWPE, protectii din aluminiu pentru bratele in A. 

 


Can-Am Outlander PRO este un ATV puternic, versatil si manevrabil, excelent dotat pentru sarcini utilitare sau plimbari in natura.

Te-ar putea interesa si:

2023 Can-Am Outlander X MR 700

Outlander X MR 700 - cel mai accesibil ATV de noroi de pe piata. Construit sa dureze, cu inginerie atent gandita pentru a se descurca in conditii solicitante si in zone cu noroi inalt. Pe lista de caracteristici cheie ale acestui ATV Bombardier se nu...

CITESTE MAI MULT