Back to old version
Review Can-Am Maverick Sport 2019

Review Can-Am Maverick Sport 2019

04.04.2018

Se poate spune ca noul model de UTV dezvaluit de Can-Am – 2019 Maverick Sport, reprezinta in esenta o combinatie intre modelele de 60 inch Maverick X3 si Maverick Trail.

Fidel promisiunii de a redefini familia de vehicule tip side-by-side pana in 2020, producatorul canadian continua sa se adreseze pietei off road prin introducerea gamei Maverick Sport.

Noul UTV performant de 60 inch (152, 4 cm) se aseamana atat cu Maverick X3, cat si cu Maverick Trail, deosebindu-se prin cateva inovatii care il plaseaza net deasupra competitiei. Detinand o latime optima care favorizeaza adaptabilitatea usoara in medii diferite off road, modelul Maverick Sport beneficiaza de inginerie de varf si propune un design indraznet care cu siguranta il va plasa in topul preferintelor multor entuziasti. UTV-urile din familia Maverick Sport au toate sansele sa ofere experiente superioare si distractie la superlativ.

Noul model se bazeaza pe motorul solid Rotax V-Twin 976cc capabil sa asigure un cuplu exceptional si fiabilitate. Clientii pot opta pentru modelul cu motorizare Rotax 1000 de 75 CP sau pentru cel cu motor Rotax 1000R intensiv de 100 CP.

Radiatorul supradimensionat, alaturi de gurile de ventilatie si cutia de viteza Donaldson vin ca dotari standard pentru ambele modele. Pe de o parte, versiunea 1000R include cutia de aer mai mare de la Maverick X3, o linie de evacuare unica si toba de esapament, o admisie CVT suplimentara si aceeasi roata actionată de sistemul CVT montat pe Maverick X3 pentru un plus de dinamism.

Lineup-ul 2019 Maverick Sport se aseamana mult cu gama Maverick Trail. De exemplu, in ceea ce priveste motorul cuplat la transmisia de tip CVT cu QRS care include treptele P / R / N / H / L. Transmisia CVT asigura, totodata, protectie electronica - Electronic Belt Protection. Transmisia diferentiala spate si transmisia elicoida ofera atat silentiozitate, cat si o buna longevitate.

Modelele Maverick Sport DPS vin echipate cu servodirectia Dynamic Power Steering si modurile Sport si ECO pentru un control precis pe orice teren off road. Pachetul mai include si modurile selectabile 2WD / 4WD alaturi de diferentialul fata autoblocabil Visco-Lok† QE

Modelul Maverick Sport utilizeaza acelasi ampatament de 90, 6 inch (230, 1 cm) ca si Maverick Trail si se poate lauda cu o cabina spatioasa, ergonomie imbunatatita si facilitati de pilotare superioare concurentei. Tehnologia inalta implementata reflecta o distributie echilibrata a greutatii fata-spate, acest aspect favorizand o manevrabilitate previzibila si o garda la sol marita pe terenuri foarte variate.

 

Review Can-Am Maverick Sport 2019 - utv

 

Sistemul flexibil de suspensie, ce include suspensia spate dubla de tip A alaturi de suspensia spate TTA (Torsional Trailing Arm) si amortizoarele FOX 2.0 Podium, are rolul de a optimiza capacitatile si manevrabilitatea acestui vehicul 4x4 offroad fara a compromite confortul la rulare.

Cei care piloteaza pentru pura placere si distractie, dar si pilotii care doresc sa se impuna prin performante notabile, solicita un spatiu de depozitare generos. Acesta este un alt avantaj oferit de modelele Maverick Sport care dispun de spatiu suficient pentru unelte si consumabile.

Rezervorul de combustibil de prima clasa si capacitatea mare de remorcare constituie premisele pentru excursii lungi.

Toate modelele deSXS-uri Can-Am Maverick se bucura de o larga popularitate datorita cabinele spațioase, bine proiectate, care vin standard dotate cu scaune ERGOPRINT suficient de confortabile in timpul rularii pe drumuri accidentate pentru o experienta agreabila. Dispozitivele de bord, imbunatatirile integrate ergonomice, protectia suplimentara, usile si reglajul pe partea soferului sporesc calitatea experientei de conducere si stabilesc noi nivele de confort.

Nu in ultimul rand, modelele Maverick Sport se caracterizeaza unor costuri de mentenanta mai reduse si se bazeaza pe un sasiu longeviv, oferind multiple posibilitati de personalizare pentru riderii care opteaza pentru un design custom.

Foarte bine echipata din fabrica, gama Can-Am Maverick Sport poate fi accesorizata in functie de preferinte cu aproape 140 de accesorii diversificate. Preturile incep de la $14,699 USD.

Lineup-ul Maverick Sport este compus din trei pachete: Maverick Sport 1000, Maverick Sport DPS 1000 si Maverick Sport DPS 1000R. Modelele sunt disponibile in trei scheme atractive de culoare: alb (base 1000), rosu (DPS 1000, DPS 1000R) si galben Sunburst Yellow (DPS 1000R).

 

Review Can-Am Maverick Sport 2019 - utv

 

Review Can-Am Maverick Sport 2019 - 2019 lineup can am maverick sport

 

Review Can-Am Maverick Sport 2019 - 2019 lineup can am maverick sport

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce motocicleta electrica Z e-1

Noua motocicleta Kawasaki Z e-1 este construita pentru placerea de a pilota zilnic si vine inzestrata cu tehnologia avansata EV. Printre caracteristicile principale ale acestei motociclete Kawasaki se numara: puterea electrica, manevrabilitatea agila...

CITESTE MAI MULT