Aprilia RS 660 2022

Aprilia RS 660 2022

20.10.2021

Aprilia RS 660 2022 este o motocicleta proiectata pentru viitor, dar care respecta traditia casei Noale care a fost mult laudata pentru caracterul inovativ si distinctiv. Personalitatea sportiva si liniile contemporane aduc prin modelul RS 660 experienta de pe circuit a modelelor castigatoare Aprilia direct in strada. Designul sau unic contureaza o motocicleta compacta si usoara cu forme zvelte si agile. Un punct forte al acestui naked bike consta in livrarea stabilitatii la viteze inalte pentru o pilotare distractiva. Optiunile de culoare includ noua schema pe galben Acid Gold care pune in valoare designul si personalitatea dinamica a lui RS 660.

Atitudine Aprilia pura. RS 660 introduce noi standarde in categoria sa. Sasiul de top favorizeaza o pilotare dinamica datorita cadrului usor din aluminiu si bratului oscilant care optimizeaza distributie greutatii.

Pozitia de riding a fost gandita atent pentru a oferi confort pe strada si o distributie ideala a greutatii pe fata. Set-up echilibrat perfect cu sa, scarite pentru picioare si ghidon contribuie la o pozitie de pilotare dinamica. Pilotul poate alege intre cinci moduri de riding predefinite pentru conditii de strada si de circuit diferite, asigurand toate ingredientele pentru o plimbare antrenanta.

O colectie larga de accesorii originale. Modelul RS 660 din familia de motociclete Aprilia a fost proiectat sa gazduiasca multiple accesorii care nu doar ca imbunatatesc performanta, stilul si confortul, ci care le permit riderilor sa-si exprime personalitatea. Gama de accesorii include esapament Akrapovič pentru utilizare doar pe circuit.

Siguranta la pilotare. In timp ce sistemul Cornering ABS pentru imbunatatirea performantei la viraje asigura siguranta maxima si monitorizeaza mai multi parametri creand decelerarea ideala si stabilitate, sistemul APRC (Aprilia Performance Ride Control) este capabil sa „inteleaga” statusul motorului in timp real si ofera ajustari instante. Pachetul APRC include:

- ATC: Aprilia Traction Control, control ajustabil al tractiunii
- AWC: Aprilia Wheelie Control
- ACC: Aprilia Cruise Control
- AQS: Aprilia Quick Shift,
- AEB: Aprilia Engine Brake
- AEM: Aprilia Engine Map
- ABS: ofera functionalitate crescuta la viraje si trei nivele de ajustare.

Gama de motociclete Aprilia este disponibila si pe ATVRom Pitesti

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna FC 450 Rockstar Edition 2023

Husqvarna FC 450 Rockstar Edition este o motocicleta care continua sa evolueze, imbunatatita cu multiple componente testate in curse pentru a furniza  pasionatilor de motocross performanta fara rival. Modelul din familia Husqvarna Motorcycles este ...

CITESTE MAI MULT