Back to old version
2022 CFMOTO 800MT Touring

2022 CFMOTO 800MT Touring

24.02.2022

CFMoto 800MT Touring - una dintre cele mai noi aditii in familia CFMOTO! Motocicleta touring a producatorului chinez este o alegere perfecta pentru riderii pasionati de calatorii si aventura. 

800MT Touring promite sa livreze o experienta de riding inedita. Este una din modelele de motociclete CFMoto care dispune de o motorizare puternica. Motorul bicilindric 799 cc dezvolta pana la 94 CP, iar dotarile ca sistemul de ABS (Bosch), controlul tractiunii si pornirea electrica, plus GPS incorporat, manerele si saua incalzite vin standard. Adaugati lumini LED complete (de zi si de noapte), lumini de ceata, electronic cruise control, schimbare rapida a vitezelor, moduri de pilotare, anti-furt, Ride by Wire, alarma.
Instrumentarul electronic este usor de accesat prin intermediul unui ecran TFT 7-inch. Pachetul este completat de suspensii KYB ajustabile manual si frane J Juan, un cadru din aluminiu usor si brat din aluminiu.
Fara bagaje, 800MT cantareste 231 kg si cu tot cu un top box, portbagaje laterale si sistem de montare ajunge la 248 kg.
Inaltimea seii este de 825 mm. Anvelope 19-inch pe fata / 17-inch pe spate, cu optiune de adaugare a spitelor. Alte accesorii consta in scut si bare de protectie.

Gama de motociclete CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Te-ar putea interesa si:

2024 GasGas MC-E 5, construit pentru campionii motocross de maine

2024 GASGAS MC-E 5 poate fi cadoul ideal pentru tinerii de 6-8 ani care manifesta interes pentru lumea motocrossului! Un dirt bike electric manevrabil, distractiv si sigur. MC-E 5 este deja un nume cunoscut pe segmentul de motociclete pentru copi...

CITESTE MAI MULT