2020 CAN-AM MAVERICK X3 MAX DS TURBO R

2020 CAN-AM MAVERICK X3 MAX DS TURBO R

26.05.2020

Un vehicul side-by-side Can-Am construit pentru senzatii tari!
SSV-ul Can-Am Maverick X3 MAX DS cu latimea de 64-inch si capabil de 172 cai putere este rezultatul combinatiei perfecte intre dotarile standard moderne si o suspensie optimizata, ceea ce ii permite sa cucereasca orice tip de teren.

Motor Rotax ACE turbocharged, 3 cilindri, 172 cp construit cu precizie inginereasca pentru performanta absoluta indiferent de conditii.

Ventilatie avansata. Cu filtru de aer si sistem de esapament sport gandite pentru a obtine putere maxima, eficienta si acceleratie, Can-Am Maverick X3 MAX se ridica la inaltimea exigentelor.

Sasiu foarte usor si ultra eficient. Sasiul rigid este fabricat din otel Dual-Phase. Ofera cu 53% mai multa rigiditate si este cu 20% mai usor in comparatie cu cel mai apropiat competitor.

Transmisie QRS-X. Cutia automata compacta, high-performance QRS-X CVT a fost recalibrata pentru motorul turbo pentru a elimina orice intarziere, fara ca intreruperile de cuplu sau schimbarea vitezei sa incetinesca vehiculul. 
Suspensie ajustabila recalibrata. Suspensia TTX cu o cursa 20-inch contribuie la o geometrie optima in orice moment. Rezultatul este un transfer optim al puterii, un raspuns precis si mai multa incredere la pilotarea cu viteze ridicate.

Manevrabilitate fara egal, asigurata de: sistemul DPS, brat dublu in A, sistemul de control al acceleratiei Intelligent Throttle Control (iTC™️). Maverick X3 ofera manevrabilitate precisa pe teren dificil si la viteza mare.

Cockpit ERGO-LOK cu scaune joase, ajustabile in 4 moduri. Designul este inspirat de curse. Multitudinea accesoriilor face ca modelul de fata sa fie foarte adaptabil.
Fara a sacrifica garda la sol, amplasarea joasa a scaunelor permite pilotului si pasagerului sa ramana conectati la fiecare miscare a vehiculului.

ADN-ul sportiv al lui Maverick X3 provine din combinatia intre structura moderna si performanta mecanica. Componente noi: pistoane, intercooler, motor turbo Rotax mai mare etc.

Roti aluminiu 14-inch si anvelope Maxxis Bighorn 28-inch, cu profil non-directional pentru o plimbare lina. Construit pentru provocarile terenurilor dificile.

Amortizoare FOX 2.5 PODIUM PIGGYBACK. Maverick X3 vine echipat cu amortizoare FOX 2.5 PODIUM Piggyback ajustabile.

 

Te-ar putea interesa si:

Snowmobile Lynx 2024 - caracteristici principale, upgrade-uri si design

Snowmobilele BRP Lynx 2024 ofera imbunatatiri in zona de sasiu si caracteristici aduse la ultimele standarde. Modelele din gamele Rave, Shredder, Ranger si Xterrain sunt special concepute pentru performanta prin zapada adanca, aproape intreg lineup-u...

CITESTE MAI MULT