Back to old version
2020 CAN-AM MAVERICK X3 MAX DS TURBO R

2020 CAN-AM MAVERICK X3 MAX DS TURBO R

26.05.2020

Un vehicul side-by-side Can-Am construit pentru senzatii tari!
SSV-ul Can-Am Maverick X3 MAX DS cu latimea de 64-inch si capabil de 172 cai putere este rezultatul combinatiei perfecte intre dotarile standard moderne si o suspensie optimizata, ceea ce ii permite sa cucereasca orice tip de teren.

Motor Rotax ACE turbocharged, 3 cilindri, 172 cp construit cu precizie inginereasca pentru performanta absoluta indiferent de conditii.

Ventilatie avansata. Cu filtru de aer si sistem de esapament sport gandite pentru a obtine putere maxima, eficienta si acceleratie, Can-Am Maverick X3 MAX se ridica la inaltimea exigentelor.

Sasiu foarte usor si ultra eficient. Sasiul rigid este fabricat din otel Dual-Phase. Ofera cu 53% mai multa rigiditate si este cu 20% mai usor in comparatie cu cel mai apropiat competitor.

Transmisie QRS-X. Cutia automata compacta, high-performance QRS-X CVT a fost recalibrata pentru motorul turbo pentru a elimina orice intarziere, fara ca intreruperile de cuplu sau schimbarea vitezei sa incetinesca vehiculul. 
Suspensie ajustabila recalibrata. Suspensia TTX cu o cursa 20-inch contribuie la o geometrie optima in orice moment. Rezultatul este un transfer optim al puterii, un raspuns precis si mai multa incredere la pilotarea cu viteze ridicate.

Manevrabilitate fara egal, asigurata de: sistemul DPS, brat dublu in A, sistemul de control al acceleratiei Intelligent Throttle Control (iTC™️). Maverick X3 ofera manevrabilitate precisa pe teren dificil si la viteza mare.

Cockpit ERGO-LOK cu scaune joase, ajustabile in 4 moduri. Designul este inspirat de curse. Multitudinea accesoriilor face ca modelul de fata sa fie foarte adaptabil.
Fara a sacrifica garda la sol, amplasarea joasa a scaunelor permite pilotului si pasagerului sa ramana conectati la fiecare miscare a vehiculului.

ADN-ul sportiv al lui Maverick X3 provine din combinatia intre structura moderna si performanta mecanica. Componente noi: pistoane, intercooler, motor turbo Rotax mai mare etc.

Roti aluminiu 14-inch si anvelope Maxxis Bighorn 28-inch, cu profil non-directional pentru o plimbare lina. Construit pentru provocarile terenurilor dificile.

Amortizoare FOX 2.5 PODIUM PIGGYBACK. Maverick X3 vine echipat cu amortizoare FOX 2.5 PODIUM Piggyback ajustabile.

 

Te-ar putea interesa si:

7 caracteristici de top ale lui CFMOTO 700CL-X SPORT

Pentru riderii care cauta aventura si emotia calatoriei, nu exista o optiune mai potrivita decat CFMOTO 700CL-X Sport. Acest naked bike se caracterizeaza printr-o combinatie ideala intre putere, functionalitate, distractie si siguranta.CFMOTO 700CL...

CITESTE MAI MULT