2014 Polaris Sportsman 570

2014 Polaris Sportsman 570

17.01.2014

Polaris Sportsman 570 2014 are acelasi motor ca si Polaris RZR570. Acest motor puternic de 567cc aduce putere si cuplu prin injectie de combustibil si designul sau in 4 timpi dual overhead, are vibratii reduse datorita faptului ca este montat cu izolatori si dezvolta 44 CP. Capacitatea rezervorului sporita adauga 11% autonomie modelului, permitand riderilor sa se bucure de mai mult timp pe circuit.

Cu un total de 567 cc, motorul racit cu apa aduce putere ATV-ului prin transmisia CVT/Belt. Polaris include in pachet caracteristica On Demand True All Wheel Drive pentru a aduce putere ampla pentru fiecare roata atunci cand se ruleaza in modul 4WD. Switch-ul aflat la indemana pe ghidon cupleaza sau decupleaza sistemul 4WD in functie de necesitatile riderului. Aceasta trasatura simpla permite riderului sa iasa din situatii dificile mai usor.

Schimbatorul de viteze al acestui ATV Polaris este montat in dreapta soferului si ofera posibilitatile high, low, reverse, neutral si park. O frana de parcare performanta tine masinaria de 318 kg in loc pe orice tip de teren si este mai simpla decat blocarea franelor hidraulice.

Suspensia fata pentru Sportsman 570 este MacPherson si aduce o cursa de 20.8 cm fata iar suspensia independenta spate aduce o cursa de 24.1 cm. Amortizoarele spate sunt pe arc si gaz cu posibilitate de ajustare si Polaris a inclus o bara de control spate pentru a stabiliza performanta lui Sportsman in curbe stranse si pe trasee dificile. Trecerea peste obstacolele de pe teren se face usor, vehiculul avand o garda la sol de 28.6 cm.

Pe langa autonomia sporita datorita cresterii rezervorului de combustibil, Polaris a crescut si capacitatea de a alimenta cu curent electric mai multe accesorii cu un nou modul pentru un supply output de 12V cu 40% mai mare. Acest lucru va fi ideal pentru lumini in plus sau accesorii precum compresor de roti sau radio. Terminalul furnizat, accesibil sub capota raftului de marfa din fata, permite conectarea rapida si usoara pentru putere electrica. Bateria lui Sportsman poate fi gasita in partea din fata pe suprafata cadrului de jos.

Raftul de transport din fata ATV-ului este capabil sa transporte pana la 45 kg si ofera si un cargo box de 24 litri. In partea din spate, raftul de transport a fost usor modificat si acum are un cadru tubular care se extinde de la sectiune la sectiune permitand securizarea mai usoara a bagajelor. Proprietarii de Sportsman pot incarca pana la 81 kg de echipament pe raftul din spate iar ATV-ul poate tracta pana la 555kg.

Riderii de Sportsman vor observa si o modificare a seii. Saua s-a schimbat fata de trecut si nu mai este de o parte si de alta a compartimentului motorului. Polaris sustine totodata ca zona din centru este mai ingusta cu 7.6 cm si ca intr-adevar noul Sportsman pare mai subtire. Partea de suport pentru picioare este mai lata si ofera protectie pentru noroi si resturi de pe traseu.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

KTM a lansat noi echipamente pentru racing!  Fiecare motocicleta KTM care iese de pe linia de productie beneficiaza de componente best-in-class, R&D si ani lungi de expertiza in domeniu. La fel stau lucrurile si cu colectiile KTM PowerWear. Pen...

CITESTE MAI MULT