2011 Arctic Cat Prowler 550 XT UTV / SxS

2011 Arctic Cat Prowler 550 XT UTV / SxS

29.09.2010

Lansat pe piata anul trecut, Prowler550 XT revine cu forte proaspete si se prezinta ca un side-by-side care bifeaza o multime de calitati: aspect deosebit, performanta, pret bun, fara a fi nevoie sa dai spargere la o banca pentru a-l achizitiona. Pentru 2011, producatori i-au dat un nou bord, roti din aluminiu, de 14'' si, ce este mai important, un aspect sportiv care va face, cu siguranta, multe "victime" in randul amatorilor de asemenea masinarii.

Cand vine vorba despre motorizare, modelele care poarta semnatura Arctic Cat conduc detasat atat la capitolul economie de combustibil cat si la performanta, putere si fiabilitate. Modelul 550 H1 este echipat cu motor de 545cc, SOHC, monocilindru, racire lichid, creat pentru a dispune de un cuplu consistent si de forta necesara.

2011 Artic Cat Prowler 550XT Cargo Bed
Modelul Arctic Cat 550XT UTV vine pa pachet cu un spatiu mare de depozitare! Sub capota din fata, 550XT are un spatiu de vreo 11 kg, iar in partea din spate, exista o cutie cu o capacitate de 272 kg!
Daca tot am amintit de spatii, depozitari, trasnportari, trebuie sa spunem ca fiecare cabina Prowler este echipata cu scaune foarte confortabile, prevazute cu centuri de siguranta cu sistem de prindere in trei puncte. De asemenea, tot aici se gaseste si o consola centrala prevazuta cu suport pentru pahare.

2011 Artic Cat Prowler 550XT este creat pentru a face fata oricarei provocari, iar din acest motiv este prevazut cu suspensii rezistente fata/spate (brat oscilant dublu) care sa amortizeze socurile provocate de traseele dificile si care sa mentina vehiculul stabil atunci cand ruleaza cu incarcatura. Ah, ca tot am pomenit cuvantul "incarcatura", trebuie sa stiti ca acest model Arctic Cat poate "trage" 680 de kg, atat cu spatele cat si cu partea din fata.

Arctic Cat Prowler 550 XT UTV - noutati pentru 2011
 550 XT este disponibil in variantele rosu, verde, cu jante din aluminiu, de 14", beneficiaza de un aspect sportiv, un bord cu design atragator, led de avertizare pentru prinderea centurii de siguranta, frana parcare.

2011 Prowler 550 XT UTV- Caracteristici motor
545cc, SOHC, monocilindru, racire lichid, EFI

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Ninja 500

Ninja 500 este un sportbike nou in familia Kawasaki, care va atrage imediat atentia atunci cand il pilotati pe strazile aglomerate datorita styling-ului agresiv in stilul consacrat de Ninja. Tonul il da motorul in 2 cilindri 451cc capabil sa ofere pe...

CITESTE MAI MULT