ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Review CF Moto CForce 850 XC EPS 2020


Review CF Moto CForce 850 XC EPS 2020
  27.02.2020

CF Moto CForce 850 XC EPS este unul dintre cele mai noi puternice ATV-uri CF Moto cu 2 locuri. Acest model se afirma prin aspectul serios si solid, prin manevrabilitate crescuta, oferind confort si dotari cuprinzatoare care ii permit sa se adapteze eficient pe traseele off road, atunci cand iesi cu prietenii la plimbare sau la intrecere. Acest ATV 800cc nu te va dezamagi nici la sarcinile utilitare simple de prin preajma gospodariei, fermei sau cabanei, atunci cand ai de transportat materiale sau echipamente, cand vrei sa lucrezi la camp, sa amenajezi gradina sau sa cureti zapada depusa in sezonul rece. Cu un design modern si foarte atractiv, fiabil si complet echipat pentru explorare off road, CForce 850 XC este pregatit sa iti fie alaturi pentru o aventura extrema. 

ATV-ul CForce 850 XC se bazeaza pe o motorizare cu 2 cilindri in V, 4 timpi, SOHC, 8 valve, 800cc  si vine echipat cu o cutie automata CVTech® cu trepte de viteza P/R/N/H/L si diferential blocabil frontal cu moduri selectabile 2WD / 4WD .  La acestea se adauga franele pe disc puternice, suspensia independenta cu brat dublu in A pe fata. Pentru a accentua look-ul agresiv si impunator, modelul detine jante 14-inch din aluminiu si accente cu LED in zona farurilor.

Pachetul de dotari standard mai include: servodirectie EPS, suspensii independente reglabile cu amortizoare pe gaz piggy-back, jante aluminiu, aparatori maini, protectii brate din aluminiu, cui remorcare, spatar pasager,  troliu, discuri de frana ventilate, afisaj de bord LCD.

Modelul este disponibil atat in varianta cu omologare Euro4 (inmatriculabila la politie), cat si in varianta T3 (inmatriculabila la primarie).

Tag-uri

atv 800cc, cf moto, cforce 850 xc, atv cf moto, off road,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate