ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Review 2018 Polaris RZR XP Turbo S


Review 2018 Polaris RZR XP Turbo S
  12.03.2018

Entuziastii off road asteapta de ceva vreme noutati despre versiunea Turbo S creata de cei de la Polaris. Expertii in UTV-uri de la UTV Underground au probat modelul RZR XP Turbo S si au ajuns la concluzia ca acest vehicul 4x4 offroad 72-inch este in realitate o „bestie” care poate cuceri teritorii dificil de accesat si ofera performante superioare altor modele din aceeasi clasa.

In primul rand, modelul RZR XP Turbo S  se distinge de alte SXS-uri Polaris detinand anvelope 32 inch rezistente in offroad si are o garda la sol mai mare. Totodata, beneficiaza de o constitutie mai puternica – sasiu imbunatatit, suspensii si transmisie optimizate, alaturi de o rezistenta de trei ori mai mare la impact frontal.

Dintre dotarile incluse in pachetul standard, amintim suspensia Dynamix Active si Ride Command.

Modelul UTV RZR XP Turbo S sfideaza orice provocari datorita unui design care mizeaza pe o combinatie inspirata intre performante si capacitati de varf in industrie.

Acest monstru offroad a fost complet re-proiectat, in cele mai mici detalii. Presedintele departamentului de vehicule offroad Polaris, Chris Musso, considera ca „modelul ridica stacheta in industrie. Performantele imbunatatite ii vor determina chiar si pe cei mai pasivi piloti sa atace obstacolele terenurilor accidentate cu mai multa incredere”.

Review 2018 Polaris RZR XP Turbo S - polaris rzr xp turbo s

Polaris a impins limitele ingineriei atunci cand a proiectat RZR XP Turbo S. De la un sasiu armat la axe mai mari si mai puternice, Polaris a incorporat o serie de upgrade-uri semnificative ale performantelor si a consolidat aproape fiecare componenta a acestui UTV. Noua transmisie izolata frontala are o rezistenta la impact de trei ori mai mare, in timp ce bratele ROPS de control si de tractiune ajuta la manevrarea fortei extreme produsa de aceasta „fiara”.

Ampatamentul si anvelopele masive contribuie la un plus de agilitate pentru acest vehicul UTV Polaris capabil sa ruleze pe cele mai dure terenuri cu usurinta unui camion.

Pe de alta parte, sistemul inteligent Dynamix Active Suspension are rol in performantele privind rularea la mare viteza, precum si sub aspectul confortului experimentat de rider.

Review 2018 Polaris RZR XP Turbo S - polaris rzr xp turbo s

Orice alt vehicul s-ar vedea invins de obstacolele intalnite pe un traseu stancos si cu mult pietris, insa nu este si cazul UTV-ului Polaris RZR XP Turbo S, ce dispune de 168 cai putere. Acceleratia recalibrata agresiva furnizeaza un control fenomenal, iar cutia ambreiajului reiinoita permite un flux de aer mai bun si temperaturi scazute ale centurii.

Modelul beneficiaza de cea mai moderna cabina pentru pilot. Mai intai, este vorba de pozitia imbunatatita de conducere, la care se adauga un volan premium SPARCO® cu fund plat si setul de instrumente cu afisaj de 7 inch Ride Command.

Dar asta nu e tot, modelul Turbo S avand un look de pradator: ROPS cu profil redus, acoperis din aluminiu si panouri premium cu lumini LED. Schemele de culoare disponibile sunt Indy Red si Polaris Blue pentru acest UTV Polaris care aparea pe in oferta dealerilor la mjilocul lunii in curs (la pretul de $27,499) .

Review 2018 Polaris RZR XP Turbo S - polaris

 

In concluzie, se poate spune ca Polaris RZR® XP Turbo S livreaza o combinatie unica de putere, suspensie si agilitate, fiind potrivit pentru o mare diversitate de trasee: prin desert, pe dune si pe teren stancos, in zone cu noroi etc.

 

Specificatii

Motor - ProStar Turbo H.O.; 2 cilindri, 4 timpi, DOHC, Turbocharged

Putere – 168 cp

Capacitate – 925cc

Transmisie – automatica PVT cu trepte de viteza P/R/N/L/H

Moduri - AWD/2WD

Suspensie fata – brat dublu A

Amortizoare fata - 2.5″ FOX Podium Internal Bypass Shocks

Amortizoare spate -  3″ FOX Podium Internal Bypass Shocks

Sistem de suspensii Dynamix Active

Discuri hidraulice

Garda la sol 16”

Rezervor: 36 litri

 

Tag-uri

polaris, utv, polaris rzr xp turbo s,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate