ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Raliul KTM Adventure, a 2a editie in Sardinia


Raliul KTM Adventure, a 2a editie in Sardinia
  26.02.2018

A doua editie a Raliului European KTM ii va purta pe concurenti pe cele mai frumoase trasee din Sardinia. Vor fi trei zile de divertisment, iar inscrierile incep in martie (150 de locuri).

Raliul KTM Adventure este in intregime organizat de KTM si are loc intre 20-22 iunie, fiind o provocare noua pentru participanti sa se orienteze pe traseu. Unica cerinta se refera la necesitatea de a poseda o motocicleta KTM adventure, indiferent ce model (poate fi KTM adventure 640, 690, 950, 990, 1050, 1090, 1190 sau 1290).  Tabara va fi la Olbia, punctul de plecare pentru fiecare excursie in offroad. In aceasta editie este asteptat sa participe ca oaspete riderul din Noua Zeelanda, Chris Birch (are in palmares competitiile „6 zile de enduro”, Dakar si Hard Enduro). El si-a confirmat deja prezenta la acest eveniment.

Raliul KTM Adventure, a 2a editie in Sardinia  - ktm adventure rally

Conceput cu gandul la motocicletele KTM Adventure cu motor V-Twin, evenimentul se adreseaza unui spectru larg de rideri, de la incepatori pana la profesionisti. Toti au sansa de a-si testa limitele pe trasee extrem de diversificate care includ viraje pe poteci de munte intortocheate, calatoria pe sosele bituminoase, pe drumuri cu pietris, nisip si forestiere, toate inconjurate de peisaje inedite, spectaculoase.

Din pacate, acest eveniment nu este destinat riderilor care piloteaza alte modele de motociclete in afara celor din gama KTM Adventure.

 

 

Tag-uri

ktm adventure rally, enduro,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate