Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

HMF prezinta noi tobe de esapament pentru Yamaha YFZ450R


HMF prezinta noi tobe de esapament pentru Yamaha YFZ450R
  12.03.2010

HFM Engineering va prezinta o noua gama de tobe de esapament pentru noul Yamaha YFZ450R, care cuprinde de la modele mai accesibile ca pret pana la sisteme complete de evacuare. HFM sustine ca a reusit sa ofere cu 10-15% CP suplimentari cu sistemul pentru YFZ450R, Performance Slip-on.

HMF Engineering va ofera evacuari performante intr-o varietate de optiuni pentru ca fiecare client sa isi poate face modele personalizate pentru esapament. In timpul luarii deciziei de cumparare, ca si client, vei avea parte de un proces interactiv, care incepe de la evacuarea standard. De aici, vei putea adauga orice optiune doresti. Astfel iti poti construi un sistem complet de evacuare sau o varianta mai putin costisitoare.

Dintre variante, puteti alege intre gama Performance, Competition sau Quiet Race, cu sistemul full sau slip-on, forma rotunda sau eliptica, toate fiind fabricate din aluminiu si cu o varietate de culori la alegere.

Aceste evacuari sunt fabricate in SUA si puteti folosi pagina de internet HMF pentru a va configura sistemul dorit. Pretul retail incepe de la 260$.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate