ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Campanie Colinda cu noi

Prezentare side-by-side Polaris RZR XP Turbo S 2020


Prezentare side-by-side Polaris RZR XP Turbo S 2020
  03.02.2020

Side-by-side-ul sport Polaris RZR XP Turbo S a fost complet reproiectat pentru sezonul 2020. In primul rand, vehiculul 4x4 de teren impresioneaza prin motorizarea ProStar Turbo H.O. in 4 timpi, DOHC, 925cc, la care se adauga multiple alte atribute tehnice inalte. Pilotul se va bucura negresit de senzatii extreme off road avand in vedere ca motorul supraalimentat este capabil de 168 cai putere.

Pachetul standard de dotari include o cutie de viteze automatica PVT P/R/N/L/H. La manevrabilitatea de precizie a lui Polaris RZR XP Turbo S 2020 contribuie servodirectia electronica performanta Xtreme, cu sensor de directie integrat, sistemul de suspensii modern cu amortizoare FOX Podium (suspensie fata cu mortizoare 2.5" FOX Podium cu camera BY-PASS si 24 pozitii reglare; suspensie spate cu amortizoare 3" FOX Podium Internal cu camera BY-PASS) si franele pe disc puternice. Producatorul de SXS-uri Polaris ridica standardele in materie de performanta in off road prin lansarea pe piata a acestui model proiectat pentru pilotare agresiva. 

Cu niste anvelope 30-inch care intregesc aspectul agresiv si un sasiu rezistent, optimizat, modelul SXS Polaris de fata devine un concurent de neoprit pe orice teren off road. Merita precizat ca suspensiile active DYNAMIX au un dublu rol - detecteaza denivelarile si starea suprafetei de rulare si actioneaza instant. Cel mai agresiv side-by-side le va permite chiar si celor cu mai putina experienta de riding sa abordeze provocarile traseelor accidentate cu incredere sporita.

In ceea ce priveste cockpitul, pe langa avantajul confortului la pilotare, acesta favorizeaza si o vizibilitate marita. Locurile riderului si pasagerului - scaune de tip scoica ajustabile, au fost concepute special si sunt prevazute cu centuri de siguranta cu prindere in patru puncte pentru reglare in inaltime, volan de la Sparco cu servodirectie asistata electronic in functie de viteza si bord cu display tactil de sapte inchi prin care se acceseaza interfata Ride Command. Luminile LED, grila de protectie a cabinei si acoperisul din aluminiu fac parte din echiparea standard.

Tag-uri

ssv, side by side sport, polaris, rzr xp turbo s,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate