KTM 990 RC R 2025

KTM 990 RC R 2025

10.05.2024

Brandul austriac, KTM, este condus de inovatie, experiente extreme si emotie. KTM traieste, de asemenea, dupa motto-ul READY TO RACE si a acumulat 341 de Campionate Mondiale FIM de la sfarsitul anilor 1970 (si in aproape toate disciplinele de curse de motociclete). Sunt peste cincisprezece ani de cand KTM a produs ultima oara o motocicleta sportiva de performanta omologata pentru strada de productie in masa. Compania valorifica intreaga experienta dobandita prin eforturile depuse in cursele MotoGP, mii de ture pe pista, victorii si podiumuri pentru a da viata modelului KTM 990 RC R.

 

KTM Roars Ahead: Dezlantuirea gamei dominante KTM 990 RC R


Motocicleta KTM 990 RC R, care urmeaza sa iasa de pe linia de productie Mattighofen la inceputul lui 2025, are personalitate Supersport, dar va fi omologata pentru utilizare stradala. 

Noua dezvoltare intruchipeaza fuziunea excelentei ingineriei austriece si ADN-ul feroce al curselor, oferind performante de neegalat in timp ce imbratiseaza cerintele practice ale drumului. Satisface instantaneu dorintele pasionatilor in portocaliu orientati spre racing pe pista si ale celor care doresc sa mentina adrenalina cu o motocicleta de strada cu o capacitate exceptionala.

KTM 990 RC R va entuziasma pasionatii cu modelul sau omologat de strada, dar ADN-ul sau racing va fi dezvaluit in mod intentionat la inceputul lui 2024. Prototipul va aparea ca o intrare wildcard in iesirile fara punctaj in anumite serii europene Supersport, starnind anticiparea in randul fanilor. KTM crede in dezvoltarea acestui nou model din padocul sau in cel mai READY TO RACE mod posibil. 


KTM filmeaza, de asemenea, un documentar din culise in mai multe parti despre calatoria de cercetare si dezvoltare a motocicletei si intrarea acesteia in sectorul Supersport. Acest continut exclusiv din culise le va oferi spectatorilor o perspectiva apropiata si nevazuta in mod obisnuit asupra lumii fabricii din Austria si a ceea ce implica a crea o motocicleta transpunand o idee in realitate. Urmariti etapele finale ale procesului de cercetare si dezvoltare, de la inceput pana la dezvaluirea finala a versiunii finale omologate de strada a KTM 990 RC R! 

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

Timp de 4 zile prin muntii, padurile si campiile din Portugalia, participantii la BP Ultimate Rally Raid au parcurs sute de kilometri. Riderii au pilotat pe ploaie si prin balti adanci, dar si prin soare arzator. Membrii CFMOTO Thunder Racing Team au...

Citeste mai mult