Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Precision Powersports prezinta noul Diamo Discovery XLT-C 700cc


  26.01.2010

Precision Powersports are placerea sa va anunte consolidarea pozitiei sale pe piata Side by Side (UTV) cu doua noi modele pentru 2010. Acestia lanseaza Discovery DiAMO XLT-C 700cc Crew Cab si Discovery XS 800cc Sport UTV. Diamo a dezvoltat si a vandut produse off-road inca de la începuturile sale, in 2003, si isi foloseste experienta si pentru segmentul UTV.

Mathu Solo, oficial Powersports Precision a declarat: "Cab Crew-ul si UTV-ul Sport au reprezentat urmatorii pasi de urmat dupa succesul modelelor Discovery UTV. Odata ce ne-am dat seama de calitatea si accesibilitatea UTV-urilor Discovery, ca si factori de succes, ne-am concentrat pe creearea unor modele versatile. Diamo ofera acum un model UTV care va aborda cam orice situatie, in orice mediu." "

Inca de cand Diamo a prezentat prima gama de modele UTV Discovery, clientii au cerut si un model Crew Cab. Acest tip de Discovery are o bancheta care permite un numar mai mare de pasageri, putand transporta chiar si 5 persoane. Crew Cab-ul este vehiculul perfect pentru o ferma, pentru activitati in zonele rurale sau pentru vanatoare sau pescuit. Avantajul clar este ca transporta mai multi oameni catre destinatia dorita.

Noul Crew Cab are toate caracteristicile modelului standard Discovery precum capacitatea de tractare de 567 kg , o capacitatea de transport de 340 kg, diferential blocabil si buton pentru selectare 2WD-4WD, cutie cu viteze high, low si marsarier, priza de 12 V si toate caracteristicile de siguranta specifice modelelor Diamo.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate